reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No to ja się zegnam z Tobą bo zaraz spadam pobyć jeszcze trochę z mężulkiem i już tu nie zajrzę. Pa pa kobietki... dobranoc i pomyślności. Do zobaczenia niebawem :laugh: ;) :)

Aniulka powodzenia!!!!
mam nadzieję, że nie będą Was długo męczyć i niebawem zobaczymy fotki Twojego Maluszka

mój bocian ma mnie gdzieś :mad: :mad: :mad:

czy któraś z Was zaoptrzyła się już w nosidełko dla dzidziusia (takie na brzuszek)????

Aniulka, pewnie już Cię nie ma
ale musiałabym Cię nie znać, żeby nie wiedzieć, że zajrzysz na forum rano - zanim polecisz do szpitala ;) ;D

Kochana jesteśmy w kontakcie tel. i ważne informacje będziemy miały do siebie na bierząco a ja mam nr do Blanus i kółko się zamyka ;D
wszyscy będą wszystko wiedzieć :D

Życzę... sama wiesz czego :-* :-* :-*

olgap ja nie planuję zakupu takiego nosidełka

i dodatkowo naczytałam się u lipcówek niefajnych rzeczy
ale jeśli maz zamiar kupić, to tylko bardzo dobrej jakości

znalazłam takie fajne "fasolki" na stronie http://www.babybean.pl/
ale są podejrzanie tanie i sama nie wiem co myśleć, jedni chwalą inni wręcz przeciwnie....
a fotelik samochodowy???
też nie możemy się zedecydować......... :-[

olgap nie kupuj taniego nosidełka na szelkach,
pewnej kobiecie dziecko 2 miesięczne wypadło z nosidełka na ulice i walczyło o życie
nie wiem jak sie to skończyło
coś się zerwało albo odpięło :(

a nosidełko - fotelik samochodowy i gondolka do wózka w jedym
to nasz wybór

zdecydowaliśmy sie na wózek Mutsy i do tego własnie takie cudeńko pasuje, więc dużego wyboru nie mieliśmy ale jestesmy zadowoleni
takie coś właśnie nam sie podoba i co najważniejsze jest funkcjonalne

travani.gif

reklama
nie będę ryzykować zdrowiem maluszka ale strasznie mi się podoba taki sposób noszenia dzidzi. co do wózka to też chcieliśmy taki kupić ale dostaliśmy w prezencie od mojej przyjaciółki ale niestety nie możemy dopasować do niego nosidełka - fotelika bo przytaszczyła nam go z niemiec i tutaj nie ma szans na dokupienie czegokolwiek do niego

cały czas cieknie mi coś z piersi. jeszcze trochę a skończy mi się pokarm jeszcze przed porodem :p

Do góry