reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ale może wcale tak szybko się nie rozdwoje.... :( :( własnie rozmawiałam z położną i dowiedziałam się ze na cesarkę musi wyrazić zgodę ordynator... :p a nasz pan ordynator to ciężki jest w tych sprawach. ::) ::) Preferuje porody naturalne, więc może sobie jeszcze poleże troszkę zanim mały się urodzi. :-[ :-[

Acha i powiedz Paris tatusiowi, że świetne fotki pstryka, a mamusi, że z tymi słonecznikami jej ślicznie ;) ;)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Czesc Kochane!

Arisa jest ogromnie zajmujaca, jak spi, to nie wiem, w co rece wlozyc, w dodatku z powrotem pracuje :( ehhh... zycie...
a mam Wam tyyyyle do opowiedzenia... caly czas mysle o tym, co Wam napisac
i co u Was slychac?
jak sie czujecie w tych ostatnich dniach?
Aniulka  ;)  :-*
i Melanie  :laugh:  :-*
i tak mi szkoda, ze nie mam kiedy czytac forum :(  :-[
ale musze zrobic Córci manicure, bo sobie chlasta twarz, jak tylko zdejmujemy jej rekawiczki.

Aniulka trzymam za Ciebie b. mocno kciuki! Na pewno bedzie dobrze i nie daj sie namowic na porod naturalny!!!
Wielkie buziaki dla Ciebie! :-*

wlasnie wklejam zdjecia Arisy - korzystajac z tego, ze zasnela po kapieli...

Blanus nie dziękuję. Wiem wiem nie dam się ja wiem czym to pachnie, już raz to przerabiałam, ale jak ten ordynator się uprze to nie ma mocnych. Jutro Was poinformuję czy podjęli jakąś decyzję i jaką. Mam numery do kilku dziewczyn, więc będziecie na bierząco tylko nie wiem kiedy uda mi sie galerię uzupełnić bo męża w to nie wtajemniczam bo i tak nie będzie miał zbytnio czasu. Kube odstawiłam już do babci.... ale płakał biedulek.... mam nadzieję ze szybko uda mi sie załatwić ten poród i w przyszłym tygodniu będę już w domku

Zdjeciami sie nie przejmuj, szybciutko wrocisz i uzupelnisz galerie :laugh: :laugh:
Wierze, ze bedzie dobrze i b. mocno Ci tego zycze!!!
a najfajniejsze jest to, ze juz jutro mozesz miec swojego Synusia ;D ;D

coś czuję ze mam nockę z głowy... z wrażenia nie zasnę. Bardzo bym chciała zeby to było jutro, bo nie uśmiecha mi się weekend w szpitalu bez powodu ::) ::) ;)

Aniulka ja się cieszę, że już się coś ruszyło w sprawie Łukaszka :D
ja dzisiaj z położną uzgodniłam, że 21go koło 19tej mam się zjawić na rodzenie ;D
dostałam magiczne czopki i tabletunie ;D mam je rano 21go zastosować ;D

Blanus aż trudno mi uwierzyc oglądając fotki, że niedawno tylko wyobrażałam sobie Arisę a teraz juz możemy na nia patrzeć
fajowa jest :laugh: :laugh: :laugh:

Aniulka taki stersik moze przyspieszyc porod ;)

Melanie mi samej trudno w to czasem uwierzyc... i mysle, ze dlatego ciaza trwa tak dlugo, a porod jest takim przezyciem, zeby nie obudzic sie z noworodkiem, jak z przybyszem z ufo :)
juz sie nie moge doczekac, az zobaczymy buzke Paris  ;D  ;D

reklama
Do góry