reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

widzisz?? tacy z nich kolarze, że im z Leszna do Wrocławia ciężko przejechać... ::) ::)

To mój tata po 70 km dziennie na rowerze dyga a oni zawodowcy i będą ich wozić... ;D ;D ;)

reklama
dobra, koniec lenistwa... idę wyprasować tą góre ciuchów ::) ::), bo na podwórku druga góra sie suszy... :p jak nie zdążę przed wizytą, to napewno później zdam relację :). Chyba, że.... ;D ;D. miego dnia ;)

Aniulka nasi tatusiowie mają takie samo hobby. mój tatulek jeżdzi rowerem non stop, ostatnio kupił sobie jakiś bardzo wypaśny rower kolażówkę za kilka tys. zł i tak sobie śmiga. mimo wieku ma tyle energii i takiegi powera, że aż mu czasem zazdroszczę tego że ja taka zdechła jestem(nie teraz w ciąży ale tak w ogóle). jak ma wolny weekend to tylko rower w tą niedzielę pojechał sobie do szklarskiej poręby no i oczywiście na tym rowerku też wrócił. przecież to aż niemożliwe.
jutro kolaże jadą z wrocławia do szklarskiej właśnie, ha ale tylko w jedną stronę, a mój kochany ojczulek we dwie!!!!!

Widzisz tunia, może to tak z wiekiem przychodzi, bo ja też ciągle zdechła jestem. A mój tata to codziennie zasuwa, bez względu na pogodę. Jeździli kiedyś z mamą ale w czerwcu byli na wakacjach i mama rękę złamała no i teraz nie może jeździć....

Czesc wpadlam sie zameldowac ze jestem i zyje moja coreczka wazy 3360 :) jest zawsze nienajedzona ;)
Moze znajde troszke wiecej czasu to wpadne i cos wiecej napisze a w tym momencie mam pelne rece roboty przy Matrynie a najwiecej w nocy ;)

Jak już o rowerach mowa, to w Bydgoszczy na mecie było tak :)

1. Uciekinier

mg60120xk.jpg

2. Peleton 1

mg60184mg.jpg

3. Peleton 2

mg60525nt.jpg

4. Musimy go dogonić ...

mg60607ae.jpg

5. Intel Inside ;)

mg60737ml.jpg

6. Finish

mg60800mq.jpg

7. Victoria !!!

mg60868eb.jpg

Melanie pewnie na KTG i już tak sobie zostanie...
Aniulka hmmm....skurczyłaś się już na fest ?
Tunia pewnie leczy katar i zakuwa do jutrzejszego egzaminu.

No to ja sobie pójdę pogadać z Majką. mamy duże zaległości, coś opuszczam się ostatnio w byciu mamuśką przyjaciółką...

Uzupełniłam dane w wątku jak rosną a teraz najważniejsza wiadomość:

Jutro o 7.45 mam stawić sie w szpitalu na oddziale ginekologicznym, na czczo, z moczem do badania i ze wszystkimi papierami. No i oczywiście z papciami i piżamą. ;D ;D Pan doktorek wystawił mi skierowanie do szpitala i zaznaczył że ze względu na rozwój dziecka zaleca cięcie cesarskie. Nie wiem jeszcze kiedy mnie pokroją ale myślę ze najpóźniej w poniedziałek.... ale może nawet jutro. ::) ::)

Tak więc moje drogie ciężaróweczki dzisiaj się z Wami pożegnam. Smutno mi będzie bez Was te parę dni ale jak mus to mus. Będziemy w kontakcie smsowym.

Życzę więc wszystkim nierozdwojonym szybkiego i bezbolesnego rozdwojenia a mamusiom dużo siły i wytrwałości w opiece nad maluszkami.

reklama
Ja cie ... ciocia Aniulka jutro śmiga do szpitala a mojej mamusi kazali przyjść z papciami dopiero w środę :(
Ja się tak nie bawię :( Ja też chcę się juz wystroic w te ciuszki co mi mamusia pokupowała ;)

Do góry