reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

siasia od kilku dnia zastanawiam cię co z Madgą
jakieś medium ze mnie czy co ??? ;D

Gratulujemy i prosimy o foty do galerii wrześniowych dzieciaczków oraz wymiary Pawełka, to będziemy mogły uzupełnić dane ;D

reklama
Znam tylko wagę 3260g nie chcę jej - na razie ;) - zamęczać dodatkowymi pytaniami, niech się cieszą wreszcie sobą, ale aż mnie korci by ich nawiedzić w szpitalu, chyba siłą trzeba mnie będzie powstrzymać :)

Cześć babeczki! :laugh: :laugh:

Najpierw Gratulacje dla Madgy!!! Wpisze ją do galerii a jak będzie więcej danych to uzupełnię.

Melanie spokojnie, jestem, jestem.... ;) :laugh:

Miałam dzisiaj ciężką nockę... obudziłam się o 2 w nocy na siusiu i do 5,30 oglądałam telewizję bo nie mogłam zasnąć. Jakaś taka podekscytowana byłam... nawet jak mąż sie przebudził to mu powiedziałam, ze może dzisiaj....Ale chyba nic z tego... na razie nic się nie dzieje. :( :p

Idę dzisiaj na 16 do doktorka, może coś ciekawego mi powie tym razem. A muszę iść pieszo bo u nas dzisiaj Tour de Pologne i akurat wszystkie ulice, którymi przejeżdzam do lekarza są zamknięte. :mad:

Ciekawe co by było gdybym zaczęła rodzić, bo trasa kolarzy przebiega akurat tak, że w żaden sposób samochodem nie da się jej ominąć.

Na wszelki wypadek zrobiłam ogromne pranie, posprzątałam wszystkie kąty, powycierałam podłogi i wszystkie kurze, coby moim panom wrazie czego miło sie mieszkało. Nie wiem czemu tak mnie napadło. ::) ::) Skurczy nie mam ani nic z tych rzeczy. No ale przynajmniej mam posprzątane. Zaraz zabieram się za prasowanie, bo jeszcze mi tego sterta została. :p :p ::)

A Kube prowadzi dzisiaj w obie strony mąż. No i jak mówiłam wczoraj w przedszkolu poruszenie, że pewnie ja na porodówce, skoro syna tata przyprowadził ;D ;D ;D

Miłego dnia moje miłe panie ;) :laugh:

Ja mężulowi zapowiedziałam, że ma mi teściów nie prosić do szpitala - i dobrze, bo chcieli nas nawiedzić, a tu człowek zmarnowany, a teściowa patrzy i koduje ::)
W sumie to chciałam tylko jego widzieć i nikogo innego.

Będę cierpliwie czekała na swoją kolej.

Aniulka pisze:
Idę dzisiaj na 16 do doktorka, może coś ciekawego mi powie tym razem. A muszę iść pieszo bo u nas dzisiaj Tour de Pologne i akurat wszystkie ulice, którymi przejeżdzam do lekarza są zamknięte. :mad:

hihihi a u nas byli wczoraj i mąz fajne fotki popstrykał

i ja tez musiałam wcześniej do gina wyjechac przez tych kolarzy :p - a potem okazało się, że byłam na miejscu godzinę za wcześnie :p

u nas we Wrocławiu też będą kolarze ale nie wiem kiedy

Teściowa to też pcha mi się już do szpitala, a po co.
Będę zmarnowana i nie będę miała ochoty na wizyty.

u nas zaczyna się o 15 i ulice sa zamknięte do 21.30 więc nijak nie uda się przejechać. Ale może taki spacer dobrze na mnie wpłynie????

Grooha u Was będą jutro ;)bo od nas zawożą ich do Wrocławia

reklama
Do góry