reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wygrałam bitwę :)! wszystko załatwiłam, no prawie wszystko. przyznam że wcześniej bym tak nie potrafiła! ale tak bardzo tej pani nawrzucałam! nie wiem co się ze mną stało, ale zazwyczaj jestem bardzo spokojna.
jutro idę do gina i mam nadzieję, że nie będzie mnie chciał zostawić w szpitalu, dziwacznie jakoś się czuję, brzuch mnie pobolewa, coś się sączy hmm... a ja jeszcze muszę walczyć na egzaminie!

już leczyłam odparzenia tyle, że na biuście, najpierw używałam kremu nivea przeciw odparzeniom, a teraz super jest puder j&j

reklama
Dostałam smsa od Izis:

Cześć ciężarówki. Powoli dochodzę do siebie, mój mały królewicz wynagradza mi caly ból jaki przeszłam. Pozdrawiam i trzymam kciukiza te 2 w1. Pa. Pa całuski

Oczywiście pozdrowiłam ją od nas wszystkich i napisałam że Kubuś jest śliczny :laugh: :laugh:

Tunia mnie też brzuch pobolewa cały dzień i od środka coś mnie tak ciągnie. Też mi się sączyło ale przestało... ja chyba nie urodzę nigdy.... :( :(

Aniulka ja jestem
jeszcze 2 w 1

fajnie ,że Izis dochodzi do siebie, dziecko wynagrodzi wszystko
pozdrowienia takze odemnie!!!

u nas zbiera się na burzę, duszno mi ,gorąco
ide się kąpać

Tunia tak trzymać, nie daj sobie głupiej babie!!

u mnie też duszno i zbiera się na burze. Cos mi tam jeździ po brzuchu cały dzień ale jakoś tak nie wiem czy już sie zbierać i dopakować torbę czy to minie....]

Aniulka pisze:
Melanie gdzie się podziewasz?? rodzisz?????? i pozostałe dziewczyny... Gdzie jesteście???????

Jestem... jestem :D
musiałam się po raz 2 wyryczeć :p
i potem sie polepszyło :D

też mnie brzuch pobolewa
... i przestaje :p

miało byc u mnie dzisiaj chłodno, bo tak się z rana zapowiadało a tu dupa ! upalnie i duszno było
po obiedzie położyłam się i oglądałam program o tych bliźniaczkach z Teheranu, co byly głowami zrośnięte 30 lat i postanowiły sie rozdzielic
... i niestety oparacja się nie powiodła
oglądałam ten program i zasnęłam - dopiero teraz się obudziałam
nawet jak śpię to przez sen myślę o tym czy aby już coś się nie zaczyna :p :D

tunia - jak Ty to zrobiłaś ???
jak się coś załatwia przez telefon, to należy być miłym, bo może słuchawką rzucić
a jak osobiście, to można się w Bin Ladena pobawić
a Ty nawtykałaś babie przez światłowody i załatwiłas sprawe ??? woow

marta a u mnie nie chce padać :p

Melanie to ładnie pospałaś... wszystkie jakieś dzisiaj pobolewające... ciekawe ciekawe.... ja dzisiaj cały dzień coś tam czuję. Teraz jakby troche mocniej. Idę na film a po filmie wpadnę na forum i zobaczę czy któraś się rozdwoiła... ;)

Aniulka coś mi się wydaje, że to już twoja pora...lepiej zapakuj wszystko co ci potrzebne do szpitala i czekaj. ;D
Tunia no to gratulacje z załatwionej sprawy, super super super ;D ;D
Melanie ja też oglądałam ten film o bliźniaczkach i się poryczałam jak zwykle, ale uważam, że warto było spróbować mimo takich skutków.

reklama
moim zdaniem warto jest próbować, bo nigdy byśmy nie wiedzieli jak mogłoby być gdyby było inaczej, a co jakby się udało? Tego warto się zawsze dowiedzieć.

Do góry