reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
już wariuję kochana

ale masz racje zajmę sie czymś
idę po tą książkę, poczytam troche

mała Paris tupie i tupie mi w jednym miejscu, może się odpycha i zaraz wyskoczy ;D

zapomniałąm kupić śliwek
jutro kupię

ooooo ;D

racja !

ale smak wolę świeżych :)

ciągle zaglądam do galerii
a tam Aniulka cięzko pracuje i dolepia fotki
suuuper !!!

wyłączam kompa włącze jutro rano
miłej nocki papa :-*

Olga fajnego musisz mieć tego dziadziusia ;D ;D ;)

Aniulka mój dziadziuś jest rewelacyjny i chyba najbardziej z całej rodziny to jego mi brakuje ale zaraz po porodzie pakujemy się w samochodzik i jedziemy się pochwalic i wypocząć do moich rodziców a babcia i dzieadziuś mieszkają niedaleko

ja też musiałam się decydować na maluszka trochę wcześniej bo lekarz stwierdził, że za kilka lat będzie za późno dla mojego serduszka i mogą być straszne komplikacje.
po kilku miesiącach od odstawienia tabletek wpadłam w taką depresję, że wogóle zwątpiłam w to czy kiedyś będę mamą.
na początku grudnia odwiedziłam ginekologa z nadzieją, że jestem w ciąży a tu się okazało że jakiś guz jest na jajniku wielkości mandarynki więc przestałam wogóle myśleć o ciąży a tu 4 lutego okazało się, że jest w 8 tygodniu ciąży :p

trzeba być dobrej myśli to wszystko się jakoś ułoży

dobranoc brzuchatki

Olga fajnie, ze to napisałas. Może zapalisz iskierke nadziei tym wszystkim dziewczynom, ktore z jakichś powodów boją sie zostac matkami. Trzeba wierzyc że będzie dobrze i iść do przodu i nie poddawać się. ;)

Ja moją robotę odwaliłam.... nawet zdążyłam przed północą z tymi fotkami. Teraz drogie mamusie do Was należy decyzja czy wątek się rozwinie, czy na tym koniec. ::) :p :laugh:

Lecę sie wykąpać i do wyrka, bo moje skurczyki zmieniły nieco swój wizerunek. Nie umiem tego określić ale są troszkę inne niż dotej pory. Tak więc idę odpoczywać, bo kto wie.... ::)

Jak nic nie wyjdzie z tego to rano się odezwę, żebyście wiedziały ;) ;)

Olga nic się nie martw wiem o co chodzi ;D ;D

reklama
A więc melduję sie ze jestem. Cała obolała ale bez wyrażnych skurczy. :-[ :-[ :-[ :-[

A Wy jeszcze śpicie czy rodzicie??? ::)

Pogoda u mnie ładna ale chłodno, Kuba odstawiony do przedszkola a ja idę na śniadanko.

Miłego dnia wrześniówki :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry