reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Nie mam apetytu. Od poczatku ciazy nic nie przybralam na wadze. A dzis znow czuje i widze ze urosl mi brzuch. Nie wiem.. chyba napisze o tym do przyjaciolki :laugh: albo pojde opowiedziec moja historie do Drzyzgi :p
Oh...

reklama
to straszny chudziak z Ciebie Kociaku :) no ale swoją drogą to raczej w ciąży się tyje a nie chudnie :o a wyniki (morfologia, mocz) masz ok?
ja niestety tyje w zastraszającym tempie, już mam 7 kg na + :-[ i sama nie wiem dlaczego. Bo wcale nie jem więcej niż przed ciążą... może mniej się ruszam, bo nie pracuję, a przed ciążą prowadziłam bardzo aktywne życie, dużo pracy, dużo stresu, więcej seksu ;) bo muszę przyznać że ostatnio trochę mi spadło moje libido :( biedny mężuś... a jak u Was z tymi sprawami? no bo w książkach to piszą że właśnie w okolicach 5 -6 miesiąca to podobno powinno być kompletnie odwrotnie niż u mnie...
A moja mała rusza sie, od wczoraj już często i wyraźnie, chyba zbierała siły przez te 4 dni żeby teraz "dokopać" mamusi ;)
pozdrawiam!

Melanie kochana, wkleiłam wreszcie swoją mordkę bo na aparat na razie nie mam co liczyc - żeby aktualne zdjęcie z brzusiem wkleić. Sąsiedzi z taką namiętnością pstrykają zdjęcia swojemu szkrabowi że nie mam serca zabierać im aparat. Żebyś już na mnie nie krzyczała, że się nie ujawniam ;)

Edit ja tez tyje ale sie nie martwie za bardzo. Po Jagodzie schudlam 10 kg jeszcze w szpitalu, a potem nocne wstawanie, uczelnia, egzaminy i szybko wrocilam do formy. Przy maluchu zawsze jest co robic i kg leca w dol na szczescie :D
Z tym libido to normalne skoro sie tyle zmienilo w Twoim zyciu. Mi bardzo na zwolnieniu pomogly spacery i wycieczki rowerowe do lasu. Sprobuj, moze Tobie tez pomoze.

kurcze, co chce sie odezwac... to dzwoni telefon :( :mad: zaaz go wylacze i wlacze sie do rozmowy, bo BARDZO MI WAS KOBIETKI KOCHANE BRAKUJE i bardzo lubie atmosfere na naszym forum :laugh:

Nie wiem dlaczego trace na wadze moze nerwy mi w tym pomagaja ;/ staram sie juz jak najwiecej jesc czasmi tak pojem ze nie mam sily sie do wyrka doczlapac ;p

Blanuś - matko!, ale Twój mąż ma tatuaż na ręce! wielki! wygląda na niezłego zbira ;) ;)
A Ty masz piękne oczy, niebieściutkie jak niebo, no chyba że to soczewki bo aż niemożliwe ze takie niebieskie. No i strój ślubny to miałaś że ho ho, rzeczywiście mało tradycyjny ;) chyba wszystkie ciotki i babcie były zszokowane, co? :)

reklama
Do góry