reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tunia my chyba tez sie nie znamy, wiec witam cie serdecznie :)
Ja tez jestem studentka, teraz zaczynam 5 rok i licze ze jakos ten jeden semestr uda mi sie zaliczyc z dzidzia przy boku :)
studiuje dziennie i licze na wyrozumialosc uczących ;D
powodzenia na egzaminie

reklama
Winia to się nacierpiałaś, ale masz racje zapomina sie o bólu!
pozdrowienia dla dzielnego męża
witam Siwaska, bo Tunie juz chyba witałam?//
co to Aniulka, jakies przeczucia?
mi lekarz na wizycie powiedział - rozwarcie na 1 palec( dość gruby)
dziecko może się rodzić , ale ono samo sobie wybierze najlepszy czas
w ciągu najbliższych dni nie przewiduje
ale jaki pyzaty ten mój Franek
będzie do mnie podobny
myślałam ,ze powie mi coś innego
jeszcze dodał,że teraz przyjmuje się do 3 tygodni po terminie jest wszystko w porządku( chyba zgłupiał)
od dziś sie biorę za wywoływanie
może coś poskutkuje

Ja też dołaczam do tych z rozwarciem na jeden palec tylko ja je już mam dosyć długo :p
Ja nie mam zamiaru chodzić trzy tygodnie po terminie co to to nie ::) ;)

to po Maternie tak dzieci rosną
Igor ważył 3200 , bo nie brałam materny
a teraaz szykuje się klocek
choć już od 3 tygodni nie biore

hihihi ;D
To co trzeba sie brać ostro do roboty choc ja juz wykorzystałam wszystkie mozliwości sprzątanko,mycie okien,latam po schodach przytulam się do mężusia i nic :p
Ciekawe jak dzis MELANIE po tym weselu ::)

ja się wczoraj przytuliłam
dzisiaj to tez planuje
pewnie się ucieszy!
no tak Melanie ma w planach poród o 21
konkretna z niej dziewczyna, wiec pewnie się uda

reklama
Do góry