reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beacia Ty miałaś wczoraj rocznicę ślubu prawda???

Spóźnione ale szczere życzenia stu lat w miłości oby szczęście Was nie opuszczało

Ineczka A Ty też wczoraj miałas rocznicę???

Jeśli tak to Tobie i Twojemu mężowi też życzę

Sto lat w miłości i oby słońce zawsze dla was świeciło. Kochajcie się z każdym dniem mocniej ;)

reklama
malgosia_76 pisze:
Przepraszam, że wtrące, ale u nas w pażdziernikowych mamuśkach o 11.25 Mały Oliwierek się narodził !! 2800 gr 54 cm, 10 pkt.
Ja tak w imieniu szczęśliwych Rodziców, ale własnym zresztą też. Strasznie sie wszystkie cieszymy!!!
Całuję Was mocno i mam nadzieję, że nasza Doxa w zwiazku z przedterminowym rozwiazaniem się do Was nie zapisze, chociaż bardzo słodkie Kobietki Jesteście.
Pozdrowienia dla Melani - moja ulubienica.
Całuski. Pa.

dziękuje i czuję się zaszczycona
:o :D :D

Witamy Oliwierka na świecie i gratulujemy rodzicom :D !!!

;D Dziekuje Aniulka ;D

zwleklam sie z lozeczka ale w kokoniku kolderkowym, ,bo u nas dzis zimno, a i maz zapracowany wiec sama musze dbac o otulanie ;D

Melanie, widze, ze Ty to masz swietna kondycje, wczesnie wstalas po wczorajszej balandze ;D napisz jak bylo

wybiore sie dzis jeszcze na jakies zakupki, zimno sie zrobilo i pomyslalam, ze chyba mam za malo cieplych czapeczek ;( to letnie oczekiwanie tak mnie raczej nastawialo na kupno zdecydowanie niezimowych rzeczy ;D
brrrr, najchetniej dla mojego bolacego brzuszka zabralabym elektryczny kocyk

o rety, wlasnie wyszkam na balkon i raczej jest u nas cieplo, a to tylko ja mam dreszcze
musze sie dzis szybko uwinac z tymi zakupami

Dołączam się do życzeń :D :D :D

Beacia, Ineczka dla mnie data 9.9 jest szczególna, chociaż nie udało mi sie urodzić
ale to były urodziny mojego taty i świetnie bawiłam się na weselu koleżanki
jej rodzice i nie tylko podziwiali mnie za to, że w ogóle przyszłam i było przersympatycznie :D :D :D
...wracam do życzeń

Kochane życzę Wam i mężom, żeby zawsze było ciepło w waszych sercach jak ostatnio słońce grzeje ;D
któż by sie spodziewał takiej pogody....
Wam również życzę właśnie takiej niespodziewanego, dodatkowego ciepła :D :D :D

wlasnie wczoraj mialam taki dobry dzien
nic mnie szczegolnie nie bolalo, a dzis wrocilo z dodatkiem derszczyku
wyskocze tylko na godzinke i postaram sie zamienic ten dreszczyk z zimna na dreszczyk emocji zakupowych
jakby co to mam naladowana komorke ;D
dokoncze tylko sniadanko

Cóz moge powiedzieć o weselu
najfajniejsze na jakim byłam
miejsce wspaniałe i eleganckie - taki namiot dołączony do restauracji, z fontanną, drzewkami i lampkami
stoliki na zewnątrz - takie altanki
jedzenie pyszne
goście bawili się świetnie
konkursy śmieszne jak diabli
nawet nie działało mi na narwy, że wszyscy się czepiali mogego brzucholka, tak fajnie sie czepiali :D co chwilę pytali czy już hihihii
szarmamcki tata moej koleżanki przyszedł porozmawiać
później dziadek
i mama
było jak juz pisałam przesympatycznie
no i nie siedziałam w jednym miejscu, tylko wszędzie było mnie pełno
wróciliśmy po 2 do domu, oczy nam się zamykały
ale nie szło długo spać taki upał za oknem :p
a ja napisałam wczoraj z wesela smsa do Aniulki ale chyba nie doszedł :(
mąż obrabia fotki - jak tylko skończy umieszczę ;D

to może źle zapisałam Twój nr lece sprawdzić
napiszę jaki mam na chwile tu na wątku i jak odpiszecz czy to ten to go skasuję ok?
tak zrobić?

reklama
Do góry