reklama
Witajcie-Wpadam tu czasemz sąsiedztwa -staramy siepokookac sobie co słychac u mamusiek..Oatstnio tu meza przyprowadziłam..pooglądaliśmy brzuszki-Pyta kiedy ja taki w koncu bede miała. Do wrzesniowych dość czesto zagladam, bo moja kolezanka jest wrześniówką..patrzę na nią..i nic nie widzę..przytyła dopiero 2 kg..
Co do tych bóli, top ona miała tez i lekarz powiedzial, ze dzidzius sie wierci i czasem uderza w nerwy..ale dla peanosci popytaj lekarza..
Pozdarwiam Was cieplutko! Jak Wam fajowo!Macie swoje kruszusie jużWszystkiego naj Wam życze!
Co do tych bóli, top ona miała tez i lekarz powiedzial, ze dzidzius sie wierci i czasem uderza w nerwy..ale dla peanosci popytaj lekarza..
Pozdarwiam Was cieplutko! Jak Wam fajowo!Macie swoje kruszusie jużWszystkiego naj Wam życze!
K
karolina22
Gość
Kociak ja na początku ciąży miałam takie bóle, ale wtedy lekarz powiedział mi że macica sie powiększa...i ze Dzidzia sobie gniazdko szykuje...dlatego mnie boli...kazał mi lezeć...ale jak w 13 tyg trafiłam do szpitala bo te bóle sie spotęgowały to przepisał mi duphaston, no-spe forte...no i od tamtej pory już mnie tak brzusio nie bolał... ale nadal mam brac leki podtrzymujące ...
okazało sie że mam macice "upartą" której trzeba pomóc sie rozciagnąć...
Moze u Ciebie też o to chodzi... Na pewno będzie dobrze tylko nie możesz sie przemęczać ...
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie !!
okazało sie że mam macice "upartą" której trzeba pomóc sie rozciagnąć...
Moze u Ciebie też o to chodzi... Na pewno będzie dobrze tylko nie możesz sie przemęczać ...
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie !!
K
karolina22
Gość
:laugh: :laugh:...jestem suwaczkową maniaczką :laugh: :laugh: :laugh:
M
Melanie
Gość
No to pokazuje uwaga:
to jest takie smieszne ma napis VIP TEAM i kojazy mi sie z takimi kalesonkami co na westernach nosili
a to ma bombowy kolor -koralowy
a to ma takie dyndajace elementy
to jest słodkie, takie pastelowe
sweterek jest bardziej jaskrawy i taki mały
ale na żywo są fajniejsze i takie miłe w dotyku ;D
Byłam dzisiaj w szpitalu u mojej przyjacółki Małgosi, tej co urodziła tego małego kurczaka
i jak go zobaczyłam jaki naprawdę jest maleńki, to stwierdziłam, że kupie ciuszki nie tylko na 62 cm
ale na 56 też, bo te ciuszki co mam są na 62 i on by się w nich utopił.
to jest takie smieszne ma napis VIP TEAM i kojazy mi sie z takimi kalesonkami co na westernach nosili
a to ma bombowy kolor -koralowy
a to ma takie dyndajace elementy
to jest słodkie, takie pastelowe
sweterek jest bardziej jaskrawy i taki mały
ale na żywo są fajniejsze i takie miłe w dotyku ;D
Byłam dzisiaj w szpitalu u mojej przyjacółki Małgosi, tej co urodziła tego małego kurczaka
i jak go zobaczyłam jaki naprawdę jest maleńki, to stwierdziłam, że kupie ciuszki nie tylko na 62 cm
ale na 56 też, bo te ciuszki co mam są na 62 i on by się w nich utopił.
reklama