reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Juz bylam u 3 lekarzy jeden dal mi czopki jakies rozkurczajace ktore nic nie dawaly a obecny lekarz do ktorego bede chodzic przepisal mi nospe po ktorej bardzo mnie bolal brzuch a z banad nic nie wyszlo

reklama
Kociak - brzuch cie bolal po nospie? Hhmm... ciekawe. Tak czy siak chyba zadna z nas nie doradzi i nie pomoze ci w takiej sytuacji. Na pewno w kazdym razie nie ja.

Nie wiem moze jest tak jak sonia napisala ze dziecko moze sie tam gdzies umiescilo spytam sie lekarza czy jest to mozliwe

Witajcie-Wpadam tu czasemz sąsiedztwa -staramy sie;)pokookac sobie co słychac u mamusiek:)..Oatstnio tu meza przyprowadziłam..pooglądaliśmy brzuszki-Pyta kiedy ja taki w koncu bede miała. Do wrzesniowych dość czesto zagladam, bo moja kolezanka jest wrześniówką;)..patrzę na nią..i nic nie widzę..przytyła dopiero 2 kg..
Co do tych bóli, top ona miała tez i lekarz powiedzial, ze dzidzius sie wierci i czasem uderza w nerwy..ale dla peanosci popytaj lekarza..
Pozdarwiam Was cieplutko! Jak Wam fajowo:)!Macie swoje kruszusie już;)Wszystkiego naj Wam życze!

Kociak ja na początku ciąży miałam takie bóle, ale wtedy lekarz powiedział mi że macica sie powiększa...i ze Dzidzia sobie gniazdko szykuje...dlatego mnie boli...kazał mi lezeć...ale jak w 13 tyg trafiłam do szpitala bo te bóle sie spotęgowały to przepisał mi duphaston, no-spe forte...no i od tamtej pory już mnie tak brzusio nie bolał... ale nadal mam brac leki podtrzymujące :(...
okazało sie że mam macice "upartą" której trzeba pomóc sie rozciagnąć... :):)
Moze u Ciebie też o to chodzi... Na pewno będzie dobrze tylko nie możesz sie przemęczać :):)...
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie !!

No to pokazuje uwaga:

to jest takie smieszne ma napis VIP TEAM i kojazy mi sie z takimi kalesonkami co na westernach nosili

mg0588ma322e8vx.jpg

a to ma bombowy kolor -koralowy

mg0589ma322e3mu.jpg

a to ma takie dyndajace elementy

mg0590ma322e2xj.jpg

to jest słodkie, takie pastelowe
mg0591ma322e7jw.jpg

sweterek jest bardziej jaskrawy i taki mały
mg0592ma322e7ca.jpg

ale na żywo są fajniejsze i takie miłe w dotyku ;D

Byłam dzisiaj w szpitalu u mojej przyjacółki Małgosi, tej co urodziła tego małego kurczaka
i jak go zobaczyłam jaki naprawdę jest maleńki, to stwierdziłam, że kupie ciuszki nie tylko na 62 cm
ale na 56 też, bo te ciuszki co mam są na 62 i on by się w nich utopił.

reklama
Do góry