reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanus, bardzo się cieszę że wreszcie napisałas!! :-* odpowiem na Twojego posta później bo wpadłam tu tylko na chwilkę, żeby powiedzieć, że już jestem po usg i gino kochany powiedział, że na 100% dzidziuś jest.........
dziewczynką!!! :D :D :D :D
strasznie się cieszę, strasznie, strasznie :) a zwapnienie tak jak się spodziewał: w stosunku do urośniętego serduszka nie jest groźne, choć powiedział też, że pamięta to moje zwapnienie bo rzeczywiście było wieksze niż przeciętnie... całe szczęście że to sie dobrze skończyło. I wiecie że nie wziął ode mnie ani złotówki? Słusznie Anik i Ma-dzik wychwalały Dudarewicza. On naprawde dba o dzidzie.
papa, muszę kończyć
Melanie, gratuluję córci! :)

reklama
CosmoEwka POPIERAM !!!
Blanus jest przesympatyczna.

Jeśli chodzi o problem "przyjaciółek", to mam bardzo konserwatywne poglady w tym kierunku zwłaszcza jeśli takie sprawy dzieja się w małżeństwie.
Kiedyś jak jeszcze nie znałam mojego męża i miałam narzeczonego, to miałam równiez podobne przezycia i wtedy nauczyłam sie, że raz stracone zaufanie nigdy nie bedzie odbudowane. W moim przypadku zainteresowanie inna kobietą znaczy jedno - to nie ten, to nie jest mój książe z bajki.
Ja mam zamiar spędzić swoje życie tylko z tym, który jest mi przeznaczony na dobre i na złe.
No i w momencie kiedy miałam już dość poszukiwań tego jedynego - znalazł się ;D

Wiem, że Twoja sytuacja jest "nieco" inna ale dla pozornego szczęścia dziecka nie umiałabym żyć z człowiekiem, który potraktował mnie jak popsutą zabawkę.
Sama na pewno jestes bardzo rozsądna i podejmiesz decyzje, która będzie najlepsza ale nie rób czegoś, co tylko przedłuży Twoje cierpienie. Życie jest zbyt krótkie, żeby je marnować.
Jakby co to my tu jestesmy i jeśli jest Tobie żle to to napisz, nie ma jak to się wyżalić, możeś smiało dawać do mnie na priva - wiem jak paskudnie jest nie miec do kogo gęby otworzyć i jak bedziesz miałac ochotę kogoś zbluzgać to śmiało!
Trzeba sobie pomagać ;D

Wronka dawaj fotkę jak byłaś szczupła polukamy

Edit GRATULUJĘ CÓRCI
My z męzżm też strasznie sie cieszymy - jest jak sobie wymyslilismy COOL! ;D
teraz nie dosć, że mamy taki sam termin i nasze dzidzie sa w tym samy wieku prenatalnym, to jeszcze obie mamy dziewczynki tak jak chciałysmy, ale odjazd ;D
I jeszcze w tym samym czasie zaczeły nas kopać - gilać ;D

HIHI szczupła...nie znaczy chuda....aha ...a oprócz wieku to chyba jeszcze jedna rzecz nas łączy....ja też byłam blondynką...i to prawie całe życie...a teraz wracam do swoich naturalnych...czyli ciemny blond...szatyn...heheh

A to ja kiedyś...hihi
aga3ac.jpg

aaa...sorki...znalazłam...bardziej aktualne.....i już w ciąży...co widać po twarzy...hehe ...to jest 29 listopad 2004r....czyli jakiś 13 tydzień ciąży
agaumk14az.jpg

Nie zła dupcia z Ciebie, WOOW!

Moja przyjaciółka tez jest w ciązy i ma termin na 10 maja ale jutro może już zacząc rodzic, bo sciagaja jej szew z szyjki macicy.
Ona planuje rodzić w Bizielu
a ja w Miejskim czyli w 2jce- mój gin tam pracuje - własciwie to specjalnie sobie takiego wybrałam, bo od razu zdecydowałm się na 2kę.
Słyszałam też złe opinie na temat tego spitala ale jakoś tam wolę rodzić.
A Ty wybrałas już pewnie szpital. Jaki?

No.....z Twoich ust...to prawdziwy komplement...pamiętaj,że widziałam Twoje fotki.....
A wogóle....to niezła...dupcia....to może była...heheheheh...ale dziękuje...bo statnio jak spoglądam w lustro...to ech....szkoda gadać... :mad:

Zdecydowałam się na Biziela.....po pierwsze moja koleżanka tam rodziła...i pracuje....co prawda zupełnie na innym oddziale i nie zna nikogo....ale jakoś tak raźniej....a po drugie....to zakładam ,że wszystko będzie dobrze....ale Biziel ma lepszy oddzieł noworodkowy....i w razie czego...tfu....tfu...będę spokojnijsza...bo w 2..jak coś nie tak to i tak wysyłają do Biziela....a po co tracić czas.....no a poza tym mój gin nie pracuje w żadnym z tych szpitali...więc...

No i bardzo mądrze :)
Jedna z dziewczyn, która chodziła do mnie na zajęcia miała praktyki w Bizielu i mówiła, że dr Szymański jest nie za ciekawy on i jego syn doktorek
ale bardzo chwaliła Wasilewskiego i jeszcze moja ulubiona krawcowa, która ma 3 synów szczerze poleca Wasilewskiego.
Także jakby co, to łap Wasilewskiego i nie puszczaj ;D
na kiedy dokładnie masz termin?

reklama
Melanie...termin wg OM mam na 8 czerwca....ale byłam raz na usg. prywatnie...właśnie u Wasilewskiego...(był to 27 tydz.)...i powiedział że moja córcia przewyższa rozwojem rówieśników o jakieś 12 dni...i mogę urodzić...27 maja...aaa no i będzie duża ok 4kg...także kto wie...może już w maju.... :D

Do góry