reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kurcze Edit, dopiero tutaj zajrzałam... :( No masz dzisiaj doła jak cholera.
Nie przejmuj się masz prawo mieć zły dzień, a do tego niewyspana jesteś... ja też niedawno marudziłam na forum że jestem gruba i takie tam... Może jednak nie będzie tak źle na tym grillu i humorek Ci wróci????

Szkoda tylko że z mamą sie posprzeczałas, mi jest też zawsze źle jak się ze swoją pokłócę. No ale mi też byłoby przykro, gdybym miała lada chwila rodzic a mama by wyjechała. Moi rodzice specjalnie pojechali na wakacje w czerwcu, żebym mogła na nich liczyć jak przyjdzie co do czego.

Mam nadzieję że jednak nie będzie ten dzień stracony i będziesz się mimo wszystko dobrze bawic. Miłego grillowania i wklej później jakąś foteczkę bo napewno nie jesteś gruba. Bardzo podobałas mi się na ostatnich zdjęciach jakie wkleiłaś, a też mówiłaś że jesteś gruba. Fajna babeczka z Ciebie.A do tego jesteś bardzo rozsądna i Twoja Majeczka będzie miała super mamuśkę. ;) ;) :laugh:

reklama
dziękuję kochana :-*
właśnie wstałam, pospałam troszkę i troszkę mi lepiej, może jeszcze wieczór będzie udany..

hejka babolki
widze ze nastroje coraz gorsze, nie dziwie sie
gdybym miala jeszcze taka kulke w brzuchu to tez caly czas chodzilabym wkurzona
wlasciwie to juz jej nie mam, ale i tak jestem zla bo musimy isc do tesciow zeby prababcia zobaczyla maksia-nie zaprosilismy jej do nas ze wzgledu na panujaca zimna wojne pomiedzy nami a tesciami
w ogole nie mielismy zamiaru tam isc ale damiana tata dzwonil wczoraj ze 20 razy i nas prosil...
posiedzimy pol godziny, poudajemy i wrocimy
moj maz ma dola trohe-nie dziwie sie
zyc ze swiadomoscia ze nie mozna liczyc na najblizszych
chociaz mu mowie ze teraz to ja i maks jestesmy jego rodzina
ale rodzice to zawsze rodzice
nawet tacy p....
::)

dobrze ze malutki jest taki cool:) O0
coraz wiecej zzera, nawet sie w nocy dzis obudzil po godzinie od jedzenia bo byl glodny
wiem ze powinnam sie cieszyc, ale w nocy wole spac:p
dobrze ze on nie rozumie co my do niego mowimy bo by sie chlopak zalamal:D
;D ;D ;D

a wczoraj bylam zapisac go do przychodni bo musialam pozalatwiac skierowania do 6 poradni, do ktorych przez najblizszy rok bedziemy jezdzic-okulista, neurolog i takie tam
i sie pierwszy raz milo na lekarzach przejechalam
babka kazala mi przychodzic tylko do poradni dla dzieci zdrowych nawet jakby sie cos dzialo i to bez umawiania
napisala szczepionki jakie ma neurolog malemu zapisac bo na recepte sa za free a tak kazda kosztuje 100 a recepty sa tylko dla wybranych
i powiedziala ze dostaniemy przez rok zasilek pielegnacyjny--jakies 100 zl ale przez rok to zawsze na chusteczki chociaz bedzie:D
i nawet dala nam numer do siebie na komorke
a to panstwowa przychodnia
szok:D :laugh:

a maksiu to taki maly cwaniak ktory pije tylko z butelek aventa
faktycznie maja taki fajny smoczek ;D
prawie jak mamy cycki (ktorych nie umie obslugiwac:p)
ale te butelki sa naprawde zajebiste
warte swojej ceny
maly jeszcze ani razu nie mial kolki

Kangurki to " miłej " wizyty u teściów. Fajnie że maksiu sie dobrze rozwija no i nastaw się ze on teraz jest"donoszony" i będzie jadł coraz więcej a spał coraz mniej. I nie mów że dobrze że nie rozumie co mówicie do niego, bo może nie rozumieale koduje i kiedyś to wypłynie.... zobaczysz!!!

yezoo nie strasz mnie
bo mu nawrzucalam trohe dzis:/
ja tak mam ze jak ktos mnie nagle wybudzi to przeklinam-nieswiadomie nawet:D
ale przy malym sie ograniczam bo damian na mnie krzyczy:p
a ze mowie na niego cwaniak to chyba nie tak zle:D
:laugh:

reklama
eeeeee cwaniak to se mów, mój mały Kolo też jest cwaniak, ;D ;D ale od przeklinania się powstrzymaj jak nie chcesz żeby Twoje dziecko w wieku 3 lat płynnie władało łacina podwórkową ;)

Do góry