reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
u mnie okna wymienione, prawie posprzątane!!
jutro jeszcze Ewele wykorzystam, bo w niedziele leci do siebie!
zjadłam jajecznice z pomidorami - pycha!!!
Aniulka mój Igor ma 9 lat a też zdaża mu sie zapłakać za mamą
poszłam kiedyś na zakupy i zagadałam się z kolezanką,
on dzwonił do mnie na komórkę
ale komórka leżała na górze, bo nie wziełam
nie odbierałam, wystraszył się
pierwszy numer na liście miał do babci do włoch, zadzwonił do niej
z płaczem
że mi się coś stało i nie wracam
babcia żeby się uspokoił, zaraz wróce
z płaczem czekał na mnie przed domem
a nie było mnie ;pół godziny
jednak co mama to mama
więc nie dziwie się KUbusiowi,
że zatęsknił do mamy!

No właśnie dziewczyny... kiedyś też płakałyśmy za mamą. A ja to taka beksa byłam w zerówce, że jak tata spóźnił się chociaż 5 minut po mnie do przedszkola, to tak beczałam, że mnie nikt nie mógł uspokoić. Więc mój biedny tata z wywieszonym jęzorem leciał z pracy, żeby tylko dziecko dokładnie o 15.15 odebrać ;D ;D ;D

A Kuba juz zadowolony, mamie odpuścił i z babcią i z dziadkiem gra w karty... w wojnę ;)

Pamiętam jak mnie kiedyś zapomnieli odebrać z przedszkola. Dopiero jak mama wróciła z pracy to zauważyła, że mnie nie ma, a siostra z bratem oglądali tv, mnie do domu przyprowadziła pani przedszkolanka, ale było wszystkim wstyd

no ja tez słucham
bo ogladam monitor ;D

grooha a ja kiedyś sama z przedszkola autobusem pojechałam ale nie pamiętam jak to sie skończyło ;D
kto mnie oddał rodzicom ::) ;D

reklama
Hejo!!! Za mna znowu zagoniony dzień.Przedwczoraj kupiłam lodówke i dziś juz byłam zgłosić usterke.Wyobrażcie sobie że kupujac ja wiedziałm że jest ostatnia z Ekso ale pani która mi ją sprzedawałam zapewniała mnie że jest pokryta folia i że napewno inic jej nie jest.Przywieżli ja wczoraj i okazało sie żefoli na drzwiach juz nie ma a lodówka ma widoczne zarysowania :p.Dziś byłam tę sprawe załatwić i sie wkurzyłam bo facet chciał mnie namówic na rabat sklepowy z powodu tych rys ale ja nie chciałam rabatu i sie z nim kłuciłam że chce nowe drzwi do tej lodówki.Po co mi porysowana nowa lodówka no nie? Ma jutro do mnie dzwonic co na to kierownik serwisu,ale nie dam za wygraną!!! Jak płace to żądam no nie?
Marta ciesze sie że u ciebie juz wszystko porobione.U mnie narazie przestój bo mój mąż ma nocki i nic mu sie nie chce :p
Melanie ja do przedszkola miałam trzy minutki i chodziłam juz na 5.30 bo moi rodzice oboje pracowali :p

Do góry