reklama
oj ja się nawdychałam lasu mchu rzeki... Wcale Ci nie odbija!!! zabieraj kogoś dla towarzystwa i smaruj do lasu. Zaraz wszystkie smutki znikną!!
Właśnie wróciłam z miasta z nowym nabytkiem. Kupiłam sobie stanik do karmienia za 28 zł! ;D ;D Jestem zadowolona, bo taki sam widziałam w innym sklepie za 80!!!!zł : : :
Właśnie wróciłam z miasta z nowym nabytkiem. Kupiłam sobie stanik do karmienia za 28 zł! ;D ;D Jestem zadowolona, bo taki sam widziałam w innym sklepie za 80!!!!zł : : :
M
Melanie
Gość
w życiu sie nie przyznam - nawet sama przed soba, że mam jakieś obawyAniulka pisze:Grooha, nie przejmuj się tak. Każda ciężarówka ( no wyjątek to Melanie ;D ;D) miewa takie wątpliwości. To normalne i nieuniknione. Ja nawet jakiś czas temu też o tym pisałam że się boję jak poradzę sobie z dwójką urwisów, jak czasem nad jednym ciężko zapanować. Zobaczysz, że wszystkie troski miną jak przytulisz swoje Słoneczko. Instynkt Ci podpowie co i jak robić żeby było dobrze. Tak, że uszy do góry i nie smutaj się bo będzie dobrze
nawet o tym nie myśle, więc ich nie mam ;D ;D ;D
po co się zastanawiac na zapas ???
jak będzie kłopot, to się go "rozkłopoci" a teraz się tylko ciesze i czekam na poród jak na oczyszczanie twarzy u kosmetyczki, które robie raz do roku ;D
(zawsze bardzo się nie mogę doczekac a jak juz mnie boli to wyciskanie, to obiecuje sobie, że juz nigdy nie wrócę ) ;D
M
Melanie
Gość
a ja bym powąchała żel na cellulitis na swoich udach ;D
znowu skóra zobiła mi się bardzo sucha, chyba wykapię sie w Olilatum : - jeszcze nie próbowałam
znowu skóra zobiła mi się bardzo sucha, chyba wykapię sie w Olilatum : - jeszcze nie próbowałam
Melanie tak trzymaj! :laugh: :laugh: NIe ma co martwić się na zapas. Wykąp się w oilatum, napewno będzie efekt. Ja sobie zaserwowałam zestaw Planet spa z Avonu. Zel do kąpieli z oliwką z alg morskich i do tego krem do ciała też z algami i mój celulitis zmniejszył się chyba nawet więcej niż o połowę. Jeszcze go trochę widzę ale już nie jest źle : :
M
Melanie
Gość
No co Ty ???
Są dobre efekty ??
aaa i mam pytanie czy my możemy używać preperatów na cellulitis
z tymi kofeinami ;D i całym badziewiem?
Są dobre efekty ??
aaa i mam pytanie czy my możemy używać preperatów na cellulitis
z tymi kofeinami ;D i całym badziewiem?
Cześć Babeczki.
Witam w fajny chłodny dzionek.
Melanie tak myślę że to od tego są efekty a poza tym wypijam hektolitry niegazowanej wody mineralnej. W każdym razie u mnie ten celulit jakby zmalał i do tego mam super nawilżoną i gładką skórę jak u niemowlaczka, a zawsze miałam przesuszoną. Więc jakiś efekt jest. :laugh:
A co do preparatów na celulit to nie wiem. Ja myślę ze jeżeli na opakowaniu nie jest napisane, żeby nie stosować w ciąży, to można. Zresztą według mnie takie uważanie na wszystko bo jest się w ciąży to lekka przesada. Trzeba tylko uważać żeby nie uczulało. Ja na przykład nie mogłam stosować preparatu na rozstępy z Iv Roche( czy jak to tam się pisze ) bo miałam straszne uczulenie. A tak to używam wszystkich kosmetyków które miałam wcześniej a te z Planet Spa to sobie zafundowałam będąc już w ciąży i jestem bardzo zadowolona. ;D ;D ;D
Witam w fajny chłodny dzionek.
Melanie tak myślę że to od tego są efekty a poza tym wypijam hektolitry niegazowanej wody mineralnej. W każdym razie u mnie ten celulit jakby zmalał i do tego mam super nawilżoną i gładką skórę jak u niemowlaczka, a zawsze miałam przesuszoną. Więc jakiś efekt jest. :laugh:
A co do preparatów na celulit to nie wiem. Ja myślę ze jeżeli na opakowaniu nie jest napisane, żeby nie stosować w ciąży, to można. Zresztą według mnie takie uważanie na wszystko bo jest się w ciąży to lekka przesada. Trzeba tylko uważać żeby nie uczulało. Ja na przykład nie mogłam stosować preparatu na rozstępy z Iv Roche( czy jak to tam się pisze ) bo miałam straszne uczulenie. A tak to używam wszystkich kosmetyków które miałam wcześniej a te z Planet Spa to sobie zafundowałam będąc już w ciąży i jestem bardzo zadowolona. ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
bo ja sobie myślałąm, że w tych preparatach może być coś, co jest głęboko inwazyje
też mam takie zdanie, żeby nie przesadzać ....bo się jest w ciązy
jeśli chodzi o dietę to już w ogóle
jem jajeczka na miękkko ;D
kiełbaske i mięsko z grila ;D
skorupiaki ;D
obieram ziemniaczki ;D
podnoszę ręce do góry ;D
ćwiczyłam z ciężarkami ;D
i jeżdżę po dziurach ;D
też mam takie zdanie, żeby nie przesadzać ....bo się jest w ciązy
jeśli chodzi o dietę to już w ogóle
jem jajeczka na miękkko ;D
kiełbaske i mięsko z grila ;D
skorupiaki ;D
obieram ziemniaczki ;D
podnoszę ręce do góry ;D
ćwiczyłam z ciężarkami ;D
i jeżdżę po dziurach ;D
reklama
Masz Melanie rację! Ja nawet kawy sobie nie odmawiam. Inki nie lubię a zwykłą uwielbiam. : : I jak mam ochotę to piję taką z dwóch czubatych łyżeczek na kubek ;D ;D
A dzisiaj prałam w rękach poszycie od wózka, gąbkę do przewijaka taką wielką 1metr na 1 metr. I też się nie oszczędzam. Sprzątam chałupę odkurzaczem, powieszam pranie i takie tam... grunt to się nad sobą nie rozczulać ;D ;D ;D
Ciekawe gdzie się podziały dzisiaj wszystkie dziewczyny??? Czyżby wszystkie "gniazdowały"???
A dzisiaj prałam w rękach poszycie od wózka, gąbkę do przewijaka taką wielką 1metr na 1 metr. I też się nie oszczędzam. Sprzątam chałupę odkurzaczem, powieszam pranie i takie tam... grunt to się nad sobą nie rozczulać ;D ;D ;D
Ciekawe gdzie się podziały dzisiaj wszystkie dziewczyny??? Czyżby wszystkie "gniazdowały"???