reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Idę się najeść to zawsze poprawia humor. Od tygodnia chodzi za mną zupa jarzynowa. Aha i mam zachciankę, ale co dziwne nie na jedzenie, ale na zapach. Mam ochotę jechać do lasu i powąchać sosenki, mech i grzybki. Odbija mi?

reklama
oj ja się nawdychałam lasu mchu rzeki... Wcale Ci nie odbija!!! zabieraj kogoś dla towarzystwa i smaruj do lasu. Zaraz wszystkie smutki znikną!!

Właśnie wróciłam z miasta z nowym nabytkiem. Kupiłam sobie stanik do karmienia za 28 zł! ;D ;D Jestem zadowolona, bo taki sam widziałam w innym sklepie za 80!!!!zł ::) ::) ::)

No i byłam w tym szpitalu jestem bardzo zadowolona ;)przede wszystkim super personel a to chyba najważniejsze.Widziałam tyle noworodków cudownych bardzo się wzruszyłam :) A teraz kupiłam sobie wielki kawał szarlotki i zaraz go pochlonę ;)

Aniulka pisze:
Grooha, nie przejmuj się tak. Każda ciężarówka ( no wyjątek to Melanie ;D ;D) miewa takie wątpliwości. To normalne i nieuniknione. Ja nawet jakiś czas temu też o tym pisałam że się boję jak poradzę sobie z dwójką urwisów, jak czasem nad jednym ciężko zapanować. Zobaczysz, że wszystkie troski miną jak przytulisz swoje Słoneczko. Instynkt Ci podpowie co i jak robić żeby było dobrze. Tak, że uszy do góry i nie smutaj się bo będzie dobrze ;) ;)
w życiu sie nie przyznam - nawet sama przed soba, że mam jakieś obawy :p
nawet o tym nie myśle, więc ich nie mam ;D ;D ;D
po co się zastanawiac na zapas ???
jak będzie kłopot, to się go "rozkłopoci" a teraz się tylko ciesze i czekam na poród jak na oczyszczanie twarzy u kosmetyczki, które robie raz do roku ;D
(zawsze bardzo się nie mogę doczekac a jak juz mnie boli to wyciskanie, to obiecuje sobie, że juz nigdy nie wrócę ) ;D

a ja bym powąchała żel na cellulitis na swoich udach ;D

znowu skóra zobiła mi się bardzo sucha, chyba wykapię sie w Olilatum ::) - jeszcze nie próbowałam

Melanie tak trzymaj! :laugh: :laugh: NIe ma co martwić się na zapas. Wykąp się w oilatum, napewno będzie efekt. Ja sobie zaserwowałam zestaw Planet spa z Avonu. Zel do kąpieli z oliwką z alg morskich i do tego krem do ciała też z algami i mój celulitis zmniejszył się chyba nawet więcej niż o połowę. Jeszcze go trochę widzę ale już nie jest źle ::) ::)

No co Ty ???
Są dobre efekty ??
aaa i mam pytanie czy my możemy używać preperatów na cellulitis
z tymi kofeinami ;D i całym badziewiem?

Cześć Babeczki.

Witam w fajny chłodny dzionek.

Melanie tak myślę że to od tego są efekty a poza tym wypijam hektolitry niegazowanej wody mineralnej. W każdym razie u mnie ten celulit jakby zmalał i do tego mam super nawilżoną i gładką skórę jak u niemowlaczka, a zawsze miałam przesuszoną. :p :p Więc jakiś efekt jest. :laugh:

A co do preparatów na celulit to nie wiem. Ja myślę ze jeżeli na opakowaniu nie jest napisane, żeby nie stosować w ciąży, to można. Zresztą według mnie takie uważanie na wszystko bo jest się w ciąży to lekka przesada. Trzeba tylko uważać żeby nie uczulało. Ja na przykład nie mogłam stosować preparatu na rozstępy z Iv Roche( czy jak to tam się pisze ) bo miałam straszne uczulenie. A tak to używam wszystkich kosmetyków które miałam wcześniej a te z Planet Spa to sobie zafundowałam będąc już w ciąży i jestem bardzo zadowolona. ;D ;D ;D

bo ja sobie myślałąm, że w tych preparatach może być coś, co jest głęboko inwazyje
też mam takie zdanie, żeby nie przesadzać ....bo się jest w ciązy
jeśli chodzi o dietę to już w ogóle
jem jajeczka na miękkko ;D
kiełbaske i mięsko z grila ;D
skorupiaki ;D
obieram ziemniaczki ;D
podnoszę ręce do góry ;D
ćwiczyłam z ciężarkami ;D
i jeżdżę po dziurach ;D

reklama
Masz Melanie rację! Ja nawet kawy sobie nie odmawiam. Inki nie lubię a zwykłą uwielbiam. ::) ::) I jak mam ochotę to piję taką z dwóch czubatych łyżeczek na kubek ;D ;D

A dzisiaj prałam w rękach poszycie od wózka, gąbkę do przewijaka taką wielką 1metr na 1 metr. I też się nie oszczędzam. Sprzątam chałupę odkurzaczem, powieszam pranie i takie tam... grunt to się nad sobą nie rozczulać ;D ;D ;D

Ciekawe gdzie się podziały dzisiaj wszystkie dziewczyny???  Czyżby wszystkie "gniazdowały"???

Do góry