Hej Dziewczyny,
Niestety znowu na chwilke wpadam
Czasu brak i plecy bola od calodzinnego biegania. ;D
Aniulka, powiem Ci, ze jak maluszki wroca do domu to ja chyba odsapne. ;D Teraz calymi dniami w szpitalu siedze, mam pelne rece roboty, tule, karmie i przewijam, a potem do domu i dalsze obowiazki. Powiem Wam, ze to sa najwspanialsze kupki na swiecie ;D
Melanie jesli chodzi o porod, to dla mnie byl to rowniez wielki szok. Nastawiona bylam na cesarke, ale po tym jak mi w nocy wody odeszly, okazalo sie, ze jest na to za pozno. Natalka bardzo spieszyla sie na swiat, nie zwracajac uwagi na siostre :
Podjeto wiec decycje o porodzie naturalnym, tak przyszla na swiat Natalia. Piekne przezycie i naprawde nie ma sie czego bac ;D Niestety problem pojawil sie z Majeczka, ktora nie chciala sie obrocic, mimo usilnych staran lekarzy. Te kilkanascie minut bylo najstraszniejsze w Naszym zyciu. Majka urodzila sie przez cesarskie ciecie, w znieczuleniu ogolnym. Teraz wszystko jest dobrze i babelki dochodza do siebie. Jestem tak zabiegana, ze nawet rana na brzuszku i szwy po naturalnym porodzie nie bola ;D
Osobiscie polecam porod naturalny ;D Jest w tym cos magicznego.
Teraz walcze z brzuchalem i mleczkiem, bo cycuchy mi cos nie wyrabiaja normy dla dziewczat. Tutaj cholera nie moge znalezc harbatek na laktacje
Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo. Niech Wasze maluszki spokojnie w brzusiach siedza ;D Biegne pokarm odciagac, do jutra.