reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej dziewczyny!
kłuje mnie w prawym boku jak siedzę więc mało teraz piszę.jak chodzę albo leże to przestaje ::) ::) ::)
co do rozczulania to chociaż bym chciała to nie mam jak.
mam cały dom na głowie i niestety nie ma mi kto pomóc,więc myje podłogi, piorę ,wieszam, kosze trawę,noszę zakupy, okien już nie myje!
czekam na siostrę ma pzryjechać w niedziele to dam jej coś do roboty ,żeby się nie nudziła.( a okien jest kilkanaście).
ja gdzieś czytałam, żeby nie stosowac balsamów na celulit, z powodu składu który [przenika do krwioobiegu???
upiekłam dziś szarlotkę z budyniem, skorzystałam z przepisu październikówek!
Igor już się nie może doczekać a dopiero co wyjełam z piekarnika.
fajna pogoda u nas słonce a nie gorąco.
idę próbować szarlotkę ;D pa

reklama
Mmmmmmmmmmmm Marta pycha ale bym zjadła taką szarlotkę!!

Co Cię tam kłuje w tym boku??? Mam nadzieję ze to nic poważnego. Za okna to się wezmę tak pod sam koniec sierpnia albo na początku września. Mam co prawda tylko 3 ale firanki mam od sufitu a sufit na wysokości 3,20. Tak, że muszę się trochę powyciągać.

Aniulka przepis na ostatniej stronie:propozycje obiadów i deserków u październikówek.szybko się robi i bardzo dobre.,
kłuje mnie czasami w tym boku, chyba bobo naciska za bardzo na prawą strone,
u nas na wsi żniwa, kombajny jeżdzą od samego rana!

czesc laseczki

ja jakos mam doła i niechce mi sie czasmi nic pisac aczykolwiek zagladam tu cały czas i czytam co wy piszecie

byłam dzisiaj w komisie i ogladałam wozki i se taki jeden upatrzyłam bardzo tani 150zł i pani w tym komisie namawiała mnie zebym juz dzisiaj go kupiła bo juz jutro moze go niebyc bo tam strasznie szybko wszystko schodzi tylko kurcze ja jestem teraz zupełnie bez kasiory i na ten wozek bede musiała jeszcze poczekac do nastepnej mojej wypłaty czyli do 8 wrzesnia
mogłabym zapytac mame czy moze by mi pozyczyła te 150 zł ale niemoge niestety bo......... no dobra juz koniec bo niejestem jescze gotowa zeby pisac wam o moich problemach

jakos jeszcze nie moge sie przełamc
a tak bardzo chciałabym sie przed kims wyzalic

Marta dzięki spiszę sobie ten przepis, może będzie mi się chciało coś upiec. Nie mam do tego za bardzo ręki i wszystkie wypieki w domu to specjalność teściowej. A piec to Ona potrafi mniam mniam....

Gabi, może jednak warto byłoby pogadać z mamą o tej pożyczce bo to naprawdę niedrogi wózek i jeszcze jak Ci się podoba... a nie mogłabyś od kogoś innego pożyczyć????

Jak już będziesz gotowa to wylej swoje smutki na forum... może będzie Ci lepiej. Ja ostatnio też miałam okropnego doła. Wyżaliłam się mamie i już mi trochę lepiej, chociaż nie do końca, bo jedna rzecz mnie męczy, ale myślę że jeszcze parę dni i wszystko się wyjaśni.

Dziewczyny, zwracam sie do was jako do doswiadczonych koleznek. Wiekszosc z was zna plec dzidzi, czy sprawdzily sie jakies przesady typu slone chlopak, dziewczynka slodkie, ksztalt brzucha itp.?????

KatiNJ w moim przypadku tak. Apetyt na słone i brzuch do przodu w pierwszej ciąży i mam syna. Teraz troszkę przeplatam raz słone a raz słodkie ale brzuch do przodu i ma być drugi chłopak. U mojej koleżanki też się sprawdziło i szwagierki. Okrągłe brzuszki na dziewczynki, brzuszki z przodu na chłopaczka. Ale wiem, że to nie zawsze tak jest. Jeszcze trochę i doktorek Ci powie co masz w brzuszku. A z tymi apetytami to tak miałam od połowy ciąży bo na początku ostro szłam na słodycze ;D ;D ;D

Witajcie! Długo mnie nie było, ale to dlatego, że trafiłam do szpitala z ciśnieniem 200/140, okazało się, że to zatrucie ciążowe (EPH Gestoza). Moje maleństwo miało cieżkie warunki w środku jak sie okazało, dlatego lekarze zdecydowali o cięciu cesarskim w 32 tygodniu ciąży. Mój synuś przyszedł na świat waząc 1100 g i nie potrafił samodzielnie oddychać, wspomagał go więc respirator.
   Dziś waży juz 1700 g i oddycha samodzielnie, lekarze sa z niego zadowoleni :)) Wierze ze wszystko bedzie dobrze i juz niedługo bede go mogła przytulic i zabrac do domku....
    Trzymajcie za Kubuncia kciuki!!

reklama
Isiaczek ;D śliczny jest ;D ;D ;D
gratuluję i bardzo się cieszę, że już sam oddycha i rośnie ;D
ale fajnie - masz już robaczka - jeszcze fajniej jak będzie w domku ;D
ściskam i całuję :-* :-* :-*

Do góry