reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieki Melanie, juz je sobie zamowilam na jutrzejszy wieczor ;D
ja najbardziej lubie jak film ma dobra muzyke ;D a moim ulubionym filmem, ktory moge ogladac i sluchac zawsze z przyjemnoscia jest 'Afera Thomasa Crowna' ;D

Grooha1 przez ostatnie miesiace tez ogladalam kilka filmow dokumentalnych o porodach i tez o dziwo plakalam, jakos tak sie sama solanka cisnie do oczu ;D

reklama
Hej kobietki!!! Sorki ze sie nie odzywałam ,ale do południa nie mam za bardzo czasu a po południu to alebo sie nie da wysiedzieć u mnie u góry albo mnie nie ma. Ale dzis musiałam wpasć bo mnie chyba pokręci.Byłam dziś na usg..... i dowiedziałam sie że bedę miałm chłopczyka.Popłakałam sie u niego normalnie .... ;D ;D ;D Udało mi sie ,będzie parka.Teraz tylko modlic sie żeby do końca było wszystko ok i już...Wczoraj miałam wizyte i przepisał mi nospe trzy razy dziennie na te skurcze no i od 12 do 30 sierpnia szlaban na prace bo on jedzie na urlop i nie chce żeby mnie wzieło jak go nie będzie :laugh: Ciekawe kto sie za mnie przeprowadzi do nowego skoro ja będę niedyspaponowana.Musze zebrac jakąś ekipe rodzinną :laugh: Tylko mnie zabronić biegania i sprzątania to juz jest wyczyn ;D.No ale maluszek najwazniejszy i dam se luzu.
Uciekam bo jestem juz cała mokra/Te upały mnie wykończą/
Miłego wieczorku nara.

Beacia wielkie gratulacje!
fajnie że będzie to wymarzony syn!
masz racje musisz sobie dać troche luzu, i wykorzystać rodzine!
Asiunia Tobie też gratuluje!

Ineczka Igor nieżle sobie radzi w taki upał, ma rozłożony basen na ogrodzie,
( ja też czasem z niego korzystam),
mieszkamy w domku i na dole nie jest bardzo gorąco, bo wszędzie sa płytki,
na górze juz gorzej
byliśmy nad wodą,ale mnie to zmeczyło,upał straszny!
wyszalał sie, ja tylko panikara bałam sie żeby się nie utopił. :(
noc nadal gorąca :mad:

witam w kolejny upalny dzionek

nocka u nas była okropna lało strasznie a bylo duszno i parno dzisiejszy dzien zapowiada sie podobnie u nas słoneczka jest malutko a temperatura na moim termometrze za oknem w kuchni wsazuje 25 stopni

wybieramy sie z cało rodzinką dzisiaj na grila do kuzynki mojej mamy

trzymajta sie cieplutko wszystkie brzuchatki oby nikomu nie zachciało sie rodzic wtaki upałek

Kociak gdzie sie podziewasz odezwij sie i napisz jak tam tatko po powrocie ze szpitala

czesc Kobietki :)

do mnie deszcz jeszcze nie doszedl i sloneczko daje popalic
przeredagowalam sobie aktywnosc na wieczor i noc, a w dzien podsypiam ;D

Beacia tak sie ciesze, ze plany Ci sie powiodly i bedzie u Was w domku 2 na 2,
teraz tylko wytrzymac ;D a lekarz zapisal Ci nospe, czy nospe forte? pytam, bo sie zastanawiam, czy sie nie zaopatrzyc na wszelki wypadek
Twoj synek rosnie jak na drozdzach i widze ze z terminem mnie przegonilas ;D

mysle dzis o zrobieniu na wieczor rybki w warzywkach, ale cos bym poeksperymentowala, moze macie jakis dobry przepis? zazdroszcze tym, co dzis swierze rybki nad morzem beda jesc ;D Gabi pewnie na tym grilu rybki bedziesz miala ;D

musze dzis wyprawic tesciowa na slub i wesele, a w nocy przywiesc do domku
wlasnie sie dowiedzialam, ze jej dobre serce zaadoptowalo na spanie jakis nieznanych gosci po imprezie, wiec niespodzianek nie zabraknie ;D

specjalne pozdrowienia dla Igora, zeby woda w baseniku zawsze byla przyjemnie ochladzajaca ;D

Ineczka tak mi pozazdrościłas tych świeżych rzodkiewek, że musiałam je dzisiaj wszystkie powyrywać i wyrzucić
same robale w nich były :p :p :p >:D
obcy zaatakowali moje plony >:D
ciekawe czy cokolwiek będzie z reszty upraw ::)
słoneczniki mają się najlepiej
jeszcze kwiata nie mają ale są wysokie na około metr

... jak byscie mnie dzisiaj szukały ;), to wieczorem jesteśmy z mężem zaproszeni na grila do ludzi, którym robił zdjęcia ślubne

a teraz będę na ogrodzie...

widzę ze wszystkie wykończone upałem. ja ledwo dycham
dzis w nocy ma być burza ::)
siedze przy komp i nadal jestem mokra mimo prysznica przed chwilą.
ja chce deszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ineczka dziękujemy za pozdrowienia dla Igora

reklama
własnie przyszłam z grila było super nie jadłam zbyt wiele [ 3 kiełbaski ] bo było strasznie duszno

porobilismy zdjecia wkleje je jutro

straszna cisza jest na forum to zapewne przez te upały

ogladam teraz na programie 2 kabarety ale ubaw

Do góry