reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka wypoczywaj sobie,bo potem Cię czeka urwanie głowy przy Łukaszu i jeszcze Kuba też potrzebuje dużo uwagi!
Ineczka u nas komarów nie dużo
ale bąki dzisiaj atakowały nad rzeką :(
ja chłodzę się lodami, niestety bo waga pewnie znów podskoczy :mad:
ale nie mam wielkiego apetytu to może nie będzie bardzo źle :p

reklama
Na razie to nie miałam czasu wypoczywać. Mam nadzieję że chociaż te pare dni sobie poleniuchuję. A apetytu to ja też nie mam. Mogłabym cały dzień nic nie jeść. O lodach nie wspomnę bo na samą myśl mnie odrzuca... chyba się przejadłam.

Ok, lece do wanny bo mąż już się wypluskał i teraz moja kolej... pa pa babeczki, trzymajcie się dwa w jednym, do zobaczenia

ja sie nudze i jem, te upaly nie pozwalaja mi sie nigdzie ruszyc ;D
a brzuszek rosnie ;D
Aniulka wyszalej sie i wracaj, z nowymi fotkami i sliczna opalenizna
bedziemy tesknic
ja juz tesknie za Kociakiem i Beacia, ale na pewno sie doczekam wiesci od Was ;D
Marta3x lody to dobry pomysl, juz zaliczam galeczke ;D

ja niedawno przylazłam do domku byłam z moim misiem na spacerku i z moja młodsza siostra potem poszlismy do tesciowej porobilismy troche zdjec jak znajde cos ciekawego to wkleje

dziewczyny żyjecie w te upały?
u nas nawet w nocy było gorąco!
nawet nosa nie wychylam z domu narazie
pewnie po południu wybierzemy sie nad rzeke
a wieczorem na zakupy
a teraz sie bycze i marze o chłodzie

ja tez padam w najzimniejszy kat mieszkanie
wykopsalam sie dzis przed 9, zeby troche z zakupami ruszyc, ale nic sie mezowi nie podobalo ;( wiec stwierdzilam, ze nie na darmo wychylilam nos z domu w taki upal i kupilam mu biale spodenki, mimo jego wyraznych protestow
chcial letnie spodenki, ale w rozmiarze byly tylko biale, ale on nie przepada za bialymi

mam nadzieje, ze ten upal przestanie nam sie rzucac na rozum ;D

Gabi napisz jak tam tata po powrocie do Polski? na dlugo przyjechal?

moja siostra w sobote wyjezdza na wczasy do Grecji, nie wiem jak oni przezyja te upaly

Marta a jak Igor sobie radzi?
pod blokiem to nawet dzieciece wrzaski ucichly, wszyscy przeniesli sie do piwnic ;D

Melanie dzis pewnie taplasz sie w wodzie ;D
moj maz nazwal mnie dzis swoim transatlantykiem ;D ze wzgledu na gabaryty i ilosci wylewanej na siebie wody ;D ;D ;D

widzialam dzis zabawnie/dziwacznie ubrana pania, wszystko miala w kolorze bialo-jaskrawozielonym, ale przyciagnela moja uwage tym, ze trzymala cos przed soba w kolorze jaskrawozielonym ;D i to byl przenosny malutki wiatraczek ;D ;D ;D
a mojego meza rozlozyl dzis atak smiechu, bo przyszla do nich klientka, ktorej sposobem na upaly jest noszenie mokrego podkoszulka, tylko ze ona leciwa jest ;D
w niedziele maja byc burze ;D byle do niedzieli ;D

Aniulka - już wyjechała ale ja i tak życzę jej super wypoczynku - niech się dziewuch wczasuje, bo te pewnie oststnie wczasy w 3 ;)

Ineczka - siedze w zamknietym pokoju i jak narazie nie mam zamiaru wyjść
nawet do oczka wodnego, bo jest na samiuśkim słońcu
Najszczersze wyrazy współczucia dla męża z powodu białych spodenek ;D ;D ;D

Ineczka - tatusko moj przyjechał prawdopodobnie na dwa miesiace to bardzo długo ale ja sie ciesze mamy teraz ubaw w domu

reklama
Gabi to pewnie zaczeka do porodu? najfajniej, ze jest wesolo, moj tata tez sie lubi wyglupiac ;D

Melanie a jak udalo sie kafejkowo-cukierenkowe spotkanie?

Do góry