reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

W kawiarni i przed nią był taki tłok, że poszukałysmy sobie mniej obleganego miejsca pod parasolkami i było bardzo miło.

aaaaa zapomniałam odpowiedzieć Edit - komoda kosztowała 400 ale mąż ją trochę przerobił i wyszła ponad 500, wiec jeśli stolarz zrobi za 350 pln, to się opłaca ;)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ledwo co żyję, a wczoraj w tv mówili, że we Wrocławiu najwyższe temperatury. Skali mi chyba już zabrakło na termometrze. Siedzę i się pocę, oglądam filmy na dvd i się pocę...Mały się leniwie wierci...Nic się nie chce.
KIEDY SKOŃCZY SIĘ TEN UPAŁ?!!

Ineczka i Melanie tatko napewno poczeka na wnusia a potem jak pojedzie to niebedzie go przez miesiac, wroci na dwa tygodnie i pojedzie znowu na miesiac moze dwa i tak bedzie az do nastepnych wakcji
wazne ze na kazde swieta jest w domku
chciaz te swieta wielkanocne co były spedzilismy bez niego bo niemogł przyjechac
jak jest w domku to zawsze jest wesoło zabiera moja siostre na przejazdzki rowerowe, robimy sobie nocne seanse filmowe no i co najwazniejsze moja mamuska chodzi cała w skowronkach

bardzo kocham swoich rodziców

Melanie masz bardzo ładny ten pokoik. Stylowy i nowoczesny jednocześnie. My się "kisimy' w takiej małej kiszce, ze chyba nawet zdjęcia się tam nie da zrobić.

powiesilam wlasnie pranie, przynajmniej szybciutko mi wyschnie ;D
Grooha1 ja tez teraz ogladam tylko filmy, ale ilez mozna... ;D
przebrnelam wlasnie przez 'Zatancz ze mna' i wcale nie jest takie zle jak zapowiadali krytycy, pewnie zjechali film tylko dlatego, ze gra tam J.Lo
a ja lubie od czasu do czasu poogladac jak ludzie tancza ;D
moze teraz wlacze Madagaskar, ale nie mam tego z polskim dubbingiem, wiec moge wiele stracic, bo podobno dialogi Wierzbiety(czy jak mu tam) udaly sie rewelacyjnie

a Wy co ostatnio ogladalyscie?

Ineczka ja oglądałam dzisiaj "Relację z porodu", ostatnio ulubiony film i dialogi ciekawe (hi hi). Oczywiście beczałam, bo ja już na wszystkich filmach ryczę, nawet dokumentalnych. Jeszcze dzisiaj widziałam "Miłość w Nowym Jorku" i też ryczałam. Chyba muszę się przerzucić na komedie.

hej dziewczyny chcialam sie pochwalic ze BEDE MIEC SYNKA :):)
wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ,dzidzia wazy juz 1600 :) no i jest sliczny ;) pozdrowienia dla wszystkich

asiunia22 gratuluje, wybraliscie juz imie?
a jak maz i rodzina zareagowali?
wpisz sie do 'dane do listy...', bo Cie brakuje
opowiedz cos wiecej o wizycie
i jak sie czujesz ;D

asiunia gratulacje ;D własnie dopisz się - czemu jeszcze Cie tam nie ma????

grooha dziękuje za komplement dla pokoiku ;)

Ineczka
ja własnie skończyłam ogladać "Ray" to jest film bibliograficzny o Rayu Charlesie - jest super taki życiowy - polecam
a jak lubisz patrzeć ja tańczą, to moge polecić Rewanż - super tańczą break dance itp - murzynki (i nie tylko) dają czadu
aż mi się samej chciało pofikać ::)

reklama
jezeli chodzi o taniec to polecam "Haney" i "Stryn den feyer" tez o break dence ten rodzaj tanica bardzo dobze zna moj Czarek miał własna grupe która tanczyła na roznych pokazach i takich ogolnych festiwalach a takze tanczac w hipermarketyach zbierali pieniazki na Dom Dziecka tu w Stargrdzie

Do góry