reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

spacerek po klimaryzowanych sklepach ;D

a Jaroslaw ma kilka pieknych zabytkowych zakamarkow, chcialam sie wybrac w te wakacje na wloscie magnackie, ale chyba sie juz nie wyrobie w tym roku ;D
ja za to wakacje spedzalam czesto u babci pod Krakowem, wiec jakby chciec cos porownac do Krakowa, to moze Praga ?? ;D

reklama
Ineczka rzeka płynaca przez starówkę jest !

ale te kafejki ::) ::) ::) ????????????

dopiero niedawno ten cukiernik świetny
co o nim pisałam otworzył niedaleko jedną (własnie teraz tam lece na kawkę z dawno nie widzianą znajomą)
ale w ogóle, to u nas kafejek brak
co prawda porozstawiali na lato drewniane stoły i parasolki na starówce - ale to tylko stoi na sezon a jak nie ma sezonu, to...
duuuupa - nie ma gdzie siedzieć
w domu jedynie ;D ;D ;D

Jejku ale dziś gorąco!!!!!
A ja jutro mam jeden dzień urlopu ;) Długo nie? ;) Ale fajnie i tak bo przez to długi weekend się zrobi.

Jutro też idę zrobić sobie test ciążowy z krwi... Może coś pokaże, chociaż nie chcę się za bardzo też nastawiać, wiem że to bardzo wcześnie. 5 dni po owulacji niewiele pewnie wskaże, chociaż czytałam że 7 dni od zapłodnienia pokazuje z prawie 100% pewnością!
Trzymajcie kciuki żeby Maleństwo już było u mnie w brzuszku.

Ines, ja bardzo mocno trzymam! :)
ja robiłam sobie test właśnie ok 5-6 dni po owulacji i Maja sie nie ujawniła :(
a test robiłam bo coś przez skórę czułam i chciałam być pewna że mogę się trochę poalkoholizować w sylwestra ;)
na szczęście sylwek był umiarkowany, Maja już się "dzieliła".
powodzenia, czekamy na wieści po urlopie.
No i miłego urlopu Ines kochana, wypoczywaj sobie porządnie choć przez te parę dni, z dala od szefa, pracy i problemów.
papa

Ines odpocznij, zlap sily i ciesz sie wolnym
ja tez bardzo mocno trzymam kciuki ;D

Melanie chyba niewiele jest miast, gdzie zycie nie zamiera na zime ;(

Edit to Majeczka byla fajna niespodzianka, dobrze sie schowala ;D ;D

Ja się rozpływałam dzisiaj! :mad: taki upał
byliśmy nad rzeką, Igor się wyszalał, ja troche mniej ;)
czułam się dzisiaj ( przepraszam za określenie) jak z kijem w tyłku
taka wyprostowana musiałam siedzieć i chodzić,
jeszcze trochę się trzeba pomeczyć
chyba zaraz pójde do łóżka
ale niestety nadal gorąco u nas

przy tym komputerze tak goraco ;D
maluszek ostatnio mi sie tak wierci, az sie wczoraj wystraszylam, ze chce sie poziomo ustawiac, bo czkawke czulam troche z boku przy prawym biodrze, ale dzis znow sie przekrecila i czkala sobie z drugiej strony,  ;D
Wasze malenstwa tez tak figluja?
pastwie sie wlasnie nad salatka z pomidorow prosto z lodowki, juz nie wiem co jesc w taki upal
wiatru, wiatru!!!
tak mnie boli dno miednicy, ze sie czasami ruszyc nie moge, a najgorzej jest z przekrecaniem z boku na bok
zeby jeszcze miesiac wytrzymac, pozniej juz sie nie bede oszczedzac i roztkliwiac nad soba ;D
Mrata3x fajnie, ze przynajmniej sie troche ochlodzilas nad ta rzeka, a jak tam z komarami u Was?

Cześć Dziewczyny.

Wpadam dzisiaj jak burza i przepraszam że się cały dzień nie odzywałam. Rano zakupy, sprzątanko, potem obiadek, goście, zakupy i pakowanie. Jurtro o 6 rano wyjazd.Właśnie porobiłam wszystko do końca, pozostało mi tylko wykąpać się i spać.

Muszę powiedzieć Ineczka że ładny masz brzusio, nieźle Ci wyskoczył, bo do tej pory nie był zbyt dużych rozmiarów. Teraz Twój dzidziuś zawalczył o większy metraż ;) ;)

Ten upał mnie dobija dzisiaj a jeszcze miałam tyle do zrobienia... no ale cóż... od jutra leżę na leżaczku z brzusiem do góry i mam dwie lewe ręce!!! Będę relaksować się i odpoczywać ile się da! ;D ;D

Życzę Wam wszystkim, miłe dziewczęta troszkę ochłody w te upalne dni i trzymajcie się dzielnie. Nie dajcie swoim dzieciom wyjść jeszcze z brzuszków!!! I proszę powiedzcie swoim dzidziusiom że mają słuchać ciotki Aniulki ;D ;D ;D Ostatnio jak wyjechałam to mały Maksiu się urodził...  ;) ;)

Będę za Wami tęskniła i z niecierpliwością będę liczyć dni, kiedy będę mieć wieści o Was.

Do zobaczenia mniej więcej za tydzień, pa pa :laugh: :laugh:

reklama
Acha no i miałam jeszcze dodać że Ines mam nadzieję że jak wrócę to poczytam o radosnej nowinie i że będę mogła pogratulować Ci małego lokatorka w brzuszku.

A i Marta pytałaś co mój doktorek mówił na te bóle: NIC. mam skróconą szyjkę ale to już normalne, z wahaniem ale na wyjazd zezwolił, nic nie mówił że mam się oszczędzać więc chyba nic złego się nie dzieje... Powiedział ,że nie powinnam urodzić więc z pełnym zaufaniem do doktorka jutro wyruszam nad wodę

Ja się już rozpłynęłam ;D ;D

Do góry