reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj Kociak to tY TEŻ MASZ URWANIE GŁOWY.... a ja dzisiaj samotna bo mąż pojechał na kawalerski..... ale obiecal że do 23 wróci

Kociak nie pij tyle tego pifffka ;) ja też zmykam się położyć bo mnie cały dzień boli brzuchacz

Dobranoc dziewczynki, miłej nocki

reklama
Marta ciezki dzien dzisiaj byl chyba dla nas dwoch, bo ja nawet niewiele wstawalam, a i tak sie niezbyt dobrze czulam, mysle, ze przeholowalam z cwiczeniami, nasza fizykoterapeutka wybrala sie na urlop i nowa tak mnie pogonila ze mam zakwasy :D

Wybieram sie jutro do mojej okulistki, mam nadzieje, troche mi sie wzrok pogorszyl w ciazy od tego siedzenia na forum :D ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to tylko chwilowe (gdzies czytalam, ze w ciazy nie oplaca sie nawet zmieniac szkiel, bo pozniej sie wraca do poprzednich)

hej dziewczyny !
coś spokojnie tutaj ;)
ja przeżyłam noc i dzisiaj jest już lepiej ;D ;D
zrobiłam zakupy, znowu przyniosłam truskawki
pewnie zrobie jeszcze kilka dżemów, bo Igor bardzo lubi
Ineczka mam nadzieję ,że dzisiaj będziesz miała lep[szy dzień
ja też słyszałam ,że wzrok się pogarsza w ciąży
a później wraca do normy
Aniulka jak Twój brzuszek dzisiaj?
oby było lepiej
Melanie uwazaj na te napoje
co by brzuszek już nie bolał
a wszystkim paniom miłego dnia życzę

Witajcie-ja choć nie za często pisze ..to często podglądam Was;) ;)
Melanie-uważaj na siebie..i oszczędzaj!..Dziś do fryzjera..hohoho..co tam na głowce wycudujesz??:)
Ja po ostaniej wizycie..już opowidaałam dziewczynom "starajacym się'..masakra..jestem brunetką..chciałam jasne pasemka..ułożyła wsatję i "nic" wiedzę:)..powiedziałam by porawiła wielki foch..ja większy -poprawiła..jest ok..ale musiałam dopłacić za ponowne suszenie(kazałam przed dołożyć pasemek!)..ale dałam tej .......i wyszła..ze złoscia..i już nigdy tam nie pojde(a tyle osób już psioczyło na nie..ja zasze byłam zadowolona)..widocznie jest jeden bubel tam i ten bubel mnie obslużył..-cóz..kolejna klientka stracona..a popuściłam i dopłaciłam..bo brak mi było słów i czas gonił..od 9-14 mi robiła włosy a na 17 na wesele szłam..coż:)-Melanie-oby ta historyjka była Ci obca!:)

aaa..obiecqłam pisać co u mojej kumpeli wrzesniówki- i jej dziewczynki-Kamilki:)..Rosną:)..a mama ma na +7..i termin sie trochę przesunął na ok 20 wrzesnia..:)(miało być pocz wrzesnia;)
Pozdrowienia dla szczesliwych mam!

Witam piękne panie :laugh: :laugh:

U mnie dzisiaj znowu piękne słoneczko i gorąco...

Cisza na forum od rana ;)

Wstałam dzisiaj późno, bo mąż poszedł zaprowadzić Kubę do przedszkola, więc postanowiłam poleniuchować i wstałam dopiero godzinę temu ;) ;)

Ineczka ja też słyszałam o tym pogarszaniu się w ciąży wzrokiu i o tym, że później to wraca do normy, więc się nie martw, będzie dobrze ;) ;)

Marta dzięki za troskę :laugh: na razie mój brzuszek jest grzeczny, ale dopiero niedawno wstałam, więc to się dopiero okaże ;D ;D Wczoraj to mi się nawet stawiał wieczorem, jak leżałam w łóżku i nic nie robiłam.... :( na dotyk palca był twardy jak kamień, aż się mężulek biedak wystraszył ;)

Melanie jak tam dzisiaj Twój brzuszek?? Przestał boleć? ;)

Dorka to miałaś przygodę u fryzjera... :( ::) Podziwiam twój spokój, bo ja bym nie dopłaciła... ja jestem pod tym względem wredna i nigdy nie popuszczam.... kiedyś fryzjerka przy robieniu pasemek blond na wiśniowych włosach, dała za dużo rozjaśniacza. Trzy razy mówiłam jej że mnie parzy, a ona że tak ma być.... jak zaczęła myc mi głowę, to garćś spalonych włosów odpadło.... spociła się ze strachu, że chocho.... i jeszcze próbowała ten fakt ukryć chowając te włosy szybko do kieszeni.... one normalnie tak jak był odrost odpadły, jakby je ktoś nożyczkami odciął ;D Miała szczęśćie, że miałam długie włosy i że te które odpadły były pod spodem a nie z wierzchu, tak, że nic nie było później widać ;) ale nie zapłaciłam za usługę ani złotowki ;D ;D ;D ;D

Miłego dnia wszystkim paniom życzę ;) ;)

Dorka ja ponad miesiąc temu dzięki koleżance fryzjerce byłam ruda
ale tylko 2 dni na szczęście
paskudnie mi w rudym :p
a Twoja znajoma ma taki termin jak najwięcej dziewczyn u nas - łącznie ze mną ;D

a dzisiaj idę do jednej z najlepszych fryzjerek w mieście ;) ;D
i sie nie boję ale sama nie wiemjaki chce kolor ::) razem cos wymyslimy

Ineczka a co ty sobie tam ćwiczysz z tą rehabilitantką??

Aniulka mój brzuchol ok :)
moją mame kiedyś fryzjerka załatwiła podobnie ale jej odpadły wszystkie włosy
ta fryzjera to była jakas stara znajoma mamy wiec oczywiście jej nie skasowała
i kazała jej przychodzic na zabiegi na głowe
ale mama nie chodziła, bo wiedziała ze ta babka jest biedna a te zabiegi troche kosztowały
to było daaawno temu z 10 lat wstecz

śmigam do tego fryzla ;D

:)
Czesc Dziewczyny!

Oby brzuszki byly dzis grzeczne :)

Melanie nic szczegolnego, po prostu rozciaganie przed porodem, taki standardzik w ramach szkoly rodzenia
ale teraz ta nowa pogonila nas z tempem i troche sie nawysilalysmy, a cwiczen rozciagajacych raczej nie robi sie na czas :D
nieciekawe bylo tez to, ze nie zaangazowala panow do cwiczen i ci siedzieli i sie tylko gapili :D

taki u mnie gorac, a ja musze sie wychylic z cienia

Ineczka a Ty z tym rozwarciem i z tą wygładzającą się szyjka możesz się tak forsować??

Melanie powodzenia i oczywiście fotki fotki!!

reklama
Czesc dziewczyny ::)
u mnie jest koszmar kazda kosteczka mnie boli i jeszcze nie moge chodzic na noge tak mnie skurcz zlapal ::) ::) ::) ::)
u mnie pogoda jst w miare troszke sloneczka ale jest tez wiatr

Do góry