reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanus pisze:
Melanie wiesz juz kiedy odbierasz dyplom?
Blanus dyplom juz czekana mnie gotowy
tylko ja na razie nie mam po co jechac ::)
ale nigdy nie wiadomo... może coś się narysuje

teraz w pierwszy weekend lipca przyjeżdża do nos moja jedyna i zarazem bardzo fajna koleżanka
ze studiów w Warszawie ze swoim chłopakiem
Marianna i Wojciech

reklama
kangurki pisze:
zazdrosny to kazdy jest, moj czasem wariuje tylko mi tego nie pokaze:)zwlaszcza jak przy kompie za dlugo siedze i niepotrzebnie sie usmiecham:D a do wszystkich ktorzy ze mna jeszcze nie dawno flirtowali na gg wyslal moje zdjecie w ciazy:D dumny tatus...:) ;D

hihihhi
a kiedy nam wyslesz swoje zdjęcie w ciązy ?? ;D

Ineczka pomysł super - ja bym była chętna ale to się pewnie z czasem okaże kiedy się spotkamy...
byłoby super ;D

w sobote wam powysylam nie dosc ze w ciazy to nawet ze slubu i nawet z mezem:D o ile sie naucze do tego czasu:D ide sobie zrobic paznokcie i juz do piatku nic nie bede musiala robic:D ;D

Hej Dziewczynki jesteście tam?? spokój tu dzisiaj jak nie wiem....

Kangurki, to chyba już nóżkiami przebierasz przed tym ślubem co?? niecale dwa dni.... ;)

Melanie jedna z sierpniówek ma taki sam neonik... chyba skopiowała sobie od Ciebie ;) ;)

Na mój nowy aparacik muszę poczekać do wtorku... :( bo muszę czekac aż mi go sprowadzą bo w całym mieście tylko w jednym punkcie go maja na stanie ::), ale za kosmiczną cenę... 500zł mniej, to wato poczekać nie? ;) ;)

Aniulka faktycznie cos tu u nas pustki i nie piszemy ostatnio w ciagu dnia, a ranek zapowiadal sie owocnie :)
Melani kiedys gonila zeby powstawaly kolejne stronki i mamy ich naprawde duzo, ale miesiac nizej nas goni :D
troche smutno ze sierpnioweczki sa tak malo aktywne bo jak bedzie sie zblizac godzina zero to bysmy sobie podczytywaly jak tam u nich
a one cos tak spia jakby na sierpien przypadal niz demograficzny :D

No własnie Ineczka... kiepsko idzie tym sierpniówkom... ::) ale ja juz nie będę pisać że u nas pustki.... ;) raczej codziennie parę stronek zapełniamy.... może coś ciekawego dzisiaj w tv, że nasze panie tu nie zaglądają??

Własnie byłam u lipcóweczek... jedna juz na porodówce ::) ::)

a ja zabieram się małymi kroczkami za kompletowanie wyprawki.... na razie z kartką i długopisem, bo zapomniałam juz ile czego potrzeba i tak sobie patrze na wyprawki w innych miesiącach( zwłaszcza lipcóweczki o tym piszą) i tak sobie zapisuję co będę potrzebować ;) ;) Troszkę już mi się nazbierało ::)

reklama
Do góry