reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Super Ciocia wlasnie dzwonila do nas i mowila ze moj brat cioteczny ma swinki ::) ::)
Mam nadzieje ze nie zlapalam nic od niego jak wczoraj byl
Bo jeszcze swinek by mi brakowalo

Czesc, Kobietki!

sloneczko dzis pieknie swieci, a ja sie jakos cienko czuje, mialam dzis mierzone cisnienie (70/50), ledwo laze, a po poludniu ma padac :(
W ogole wczoraj musialam pojsc na poczte i tak mi bylo ciezko... a to dopiero 7 miesiac, ja nie wiem, jak bede pozniej funkcjonowac, chyba brzuch mnie przyszpili i nie bede sie w ogole ruszac :(

Kociak sprobuj odpoczac, a do Taty dzwon, nawet jesli nie odbierze od razu, to przynajmniej wie, ze o nim myslisz :)

Melanie powodzenia u fryzjera!

Ineczko, chyba wiem, jak sie czujesz, chodzilam na joge (swego czasu) i takie nadmierne rozciaganie nie tylko bardziej, ale i dluzej dokucza niz zakwasy, staraj sie teraz nie forsowac!
A ze wzrokiem mnie pocieszylyscie, bo zaczelam sie ostatnio martwic... kiedy jechalam samochodem i mi sie znaki rozmazywaly :(
oby tylko tak nie zostalo!

Karolina b. mi sie podoba Twoj sms!!!  :laugh:

Aniulka mi tez sie wczoraj macica caly dzien stawiala, no, i niestety w nocy budzily mnie skurcze :( Dzis ciut lepiej, ale wole nie zapeszac.

Zajrze pozniej, bo jakas zmulona jestem
a Wam wszystkim zycze milego, spokojnego dnia :)

:laugh: :laugh: :laugh: mój mężuś zadzwonił i powiedział ze wycałuje Julke jak wróci :):):) mówi ze łzy mu sie zakręciły i pochwalił sie kolegom jaką to ma zdolną córcie ze już umie smsy wysyłać :):) mówi ze wszyscy w szoku byli :D:D:D

Kociak ja Ciebie troche rozumiem... tylko powiem Ci że ja nie moge teraz do mojego ojca zadzwonić ani wysłać smsa ani tym bardziej pójść i złożyć mu życzen...straciłam przez to wiele...i dopiero teraz to zrozumiałam...i jak bym mogła to bym naprawiła mój błąd...ale w tym roku nie moge...może za rok na dzień ojca pojade do Niego z moją córką i złoże mu życzenia...
wydaje mi sie że czasem warto schować dume do kieszeni...

..ale nie chce sie wymądrzac bo wiem ze to są różne sytuacje...
Zrób to co serduszko Ci dyktuje...bo z tego co poczytaąłm o Tobie w Twoich postach to wiem ze masz dobre serduszko :):) i podejmiesz właściwą decyzje...

a może jak bys mu kupiła kwiaty i pojechała do tego zakładu i odstawiła ta scenkę przed pracownikami to Tatuś by zrozumiał ze nadal jesteś Jego córeczką i że go Kochasz i wtedy by zaczął traktowąć Twojego Patryka jak syna...:):) czasami warto pokazać przy wszystkich jaką sie jest...

kurcze znowu sie wymądrzam...sory...ale nie skasuje tego chyba ze Tobie Kociaczku sie nie podoba to co napisałam to napisz tylko to to wykasuje...:):)

reklama
Do góry