reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
kurczę wczoraj czułam się wspaniale
a dzisiaj brzuch co chwilę twardy,ciągnie mnie tam gdzieś od dołu
co chwilę się kłade bo się boję
zażyłam 2 no-spy
a ten mój lekarz nie badał mnie wczoraj
ale gdyby coś było nie tak to może na usg by wyszło
już sama nie wiem co myśleć
miłego wieczoru Wam życzę
ja idę do łóżka :(

Marta mam nadzieję, że to tylko taki gorszy dzień dzisiaj
ja co prawda nia mam kłopotów se skurczami ale czasem się kiepsko czuję boli mnie tu i tam...
a na drugi dzień jestem jak nowa

Aniulka
już widze moja linijkę ale jej nie było widać ::)
jak impreza to impreza !!! ;D
latałam dzisiaj dużo po mieście - samochodem
było mi duszno i od rana jakas zmęczona byłam
musiałam się z 3 razy zatrzymac gdzieś na coś do picia
normalnie to piję wodę mineralną ale czasami trochę coli albo coś innego
ale bazuję na wodzie
no i dzisiaj zaszalałam, napiłam się takiego waniliowego mleczka - lubię bardzo
i soku tymbark
i co?
i teraz mnie boli brzuszek :(

zjedliśmy z mężem kolacyjkę i nawet mąz pozmywał :)

jutro idę na ten zastrzyk z immunoglobiną a później na 12 do fryzjera ;D

chyba nici z imprezy ::)
zabawimy sie w Twoją 90tkę ;D

ja odpocznę sobie treraz
cmooook
do juterka :)

aaa jeszcze jedno
Aniulka fajnie, że będziesz miała juz niebawem ten aparacik i 500 taniej, to pewnie, że warto czekać :)
i będziesz sievnam często pokazywała... ;D

No to Kociak witaj i pa ! ;D

oj Melanie, to chyba od tej coli gazowanej... bidulko. Ja któregoś dnia dostałam szału na punkcie coli i wypiłam 0,5 l duszkiem... Jezuuuuu co ja miałam z brzuchem... mmmmmmm teraz jak mam ochote to piję ale powoli i nie tak dużo

Kociak a co Ty dzisiaj taka zabiegana co??

reklama
Do góry