reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dzisiaj jest dzien ojca I mysle co mam zrobic ::) ::)
tata moj nie odbiera telefonow jak do niego dzwonie
A na zaklad nie chce jechac i scen odstawiac przed pracownikami ::) ::) ::)

...był jeden tatuś przeciez kiedys:):):)
wiecie co zrobiłam wysłałm mojemu męzusiowi zyczenia
w imieniu naszej córci:

TATUSIU
Z okazji Twojego Święta
kazdym czułym serca uderzeniem
i każdym z niego płynącym życzeniem
-codziennej radości -
wraz ze słowami największej
wdzięczności
SKŁADAM DZISIAJ PODZIEKOWANIA!
choć jestem jeszcze w brzuchu u mamy to
i tak wiedz ze jesteś KOCHANY!!!

czekam teraz na reakcje...
:laugh: :laugh:
a skoro nie ma tu tatusiów jak mówicie... ;) ;)

i tak wiem że za plecami Mamuś które siedzą przy kompach stoją tatusiowie i podpatrują co Mamusie piszą...
więc przekażcie życzenia!! :D :D :D :D

reklama
Mój mąż tez często tu podpatruje a jak chora byłam to on mi czytał co pisałyście...
dlatego wiem że forum ma wielu zwolenników równiez w Tatusiach
:):)

Do góry