reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

nie wiem czemu, ale jakos nastawiam sie na koncowke sierpnia... tzn. wiem, bo chcialabym, zeby dzidzia jeszcze w ciepelko sie urodzila... ale... tego nie da sie zaplanowac ;)

reklama
Melanie dzieki za poparcie w watku zdjeciowym :)
ostatnio chcialam mezowi pokazac Ciebie z dzidzia i musialam iles stron tekstu przewalic ;)
a tak w ogole to powiedzial, ze jestes sliczna dziewczyna i... ze mamy podobne brzuszki, takie do przodu ;)

No poczytałam sobie... Mrówka to maprawdę przeszła horror a Joe.... podobna historia do mojej, ale nie dokładnie ;)

Melanie nie wiesz co to pamperek?? to taki ludzik, pajacyk no taki słodki stworek ;) ;)

Kociak a Ty lenia schowaj do kieszeni i weź się w garść. Te leki mają pomóc Tobie i Martynce, żeby wszystko było ok, więc nie zaniedbuj tego!!!! Bo po pupie dostaniesz!!

Marta ale on może się jeszcze odwrócić... Ja też po cichu liczę na cesarkę ale już sama nie wiem co lepsze... ::) ::)

Ja też bym wolała ze 2 tygodnie wcześniej urodzić
bo im blizej końca to coraz bardziej sie dłuzy
i coraz większy strach

Aniulka mi to sie wydaje ze martynka to ma wiecej sily odemnie ::) ::)
Wczoraj jak polozylam sie spac to tak mi dokuczala ze zasnac nie moglam ::) ::)

Aniulka nie znałam tego okreslenia
całe zycie sie człowiek uczy

a teraz lece na śniadanko
takie prawdziwe... z mężem ;D

Ja bym też tak chciała... tak w 38 tygodniu... Kubę przenosiłam o tydzień... strasznie się wtedy ciągnie ::) ::) ::)

Blanus nie łykam fenoterolu bo odjeżdżałam po nim i lekarz kazał odstawić. Macica stawia mi się czasem bardzo, ale są dni, że wcale. Biorę Nospę ale nie regularnie, bo wiem o jej skutkach. Zawsze mam przy sobie i jak za bardzo mi się stawia, to wtedy biorę. Na takie delikatne stawianie to nie biorę, tylko jeśli jest to możliwe to kładę się

Mój mąż tewż właśnie wstał więc idę na śniadanko ;D ;)

reklama
Do góry