reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
co sie ze mna dzieje? zjadlam dwie bulki, czyli 4 kanapki i... dalej jestem glodna :( ::)
do kocna ciazy bede wazyc 20 kilo wiecej...
w takim tempie

Dzien dobry Dziewczyny :)

mam nadzieje, ze ten dzien bedzie sloneczny :D
Bardzo dziekuje za troske, mam nadzieje, ze wiecej wypoczynku pomoze mi dotrwac bez wiekszych przygod do terminu :)
Przyznam sie, ze po wczorajszej lekturze kilku artykulow w necie na temat wygladzajacych sie szyjek troche sie przerazilam, ale stres nie jest mi teraz potrzebny, wiec bede dobrej mysli

Fajne macie zwyczaje sniadankowe :)
Aniulka zapach kawki rano tak wspaniale pobudza i przypomina, ze zaczyna sie fajny dzien :)

Blanus jak ja sie dorwe do sniadanka to cale 5 kanapek wchlaniam :D

Ostatnio sluchalam opowiadania lekarza jak uratowal dziewczynie zycie, bo sie wykrwawiala po porodzie, podobno jest wieksze ryzyko gdy porod jest za szybki, o co my sie tak codziennie modlimy
wyglada na to, ze lepiej pomeczyc sie dluzej i odpuscic sobie komplikacje :D

A swoja droga gdzie jest Beacia?
Beacia ma chyba dzis chyba 100dniowke :D
Wszystkiego najlepszego, duuuzo zdrowka, sily i pogody ducha :D
i samych smakolykow dzisiaj :D

Ineczko dobrze,że tak myślisz!stres jest najmniej potrzebny
trzeba być optymistą,wierzyć,że wszystko będzie dobrze
ja zjadłam 3 kanapki i kawałek placka
a mam 11 na +
::) ::) ::)
Jestem uzalezniona, co chwilę tu zaglądam
a mam co robić
kupa prasowania czeka
pranie.....itp
okna cosik juz brudne....

Cześc Ineczka ;) U mnie też słoneczko :laugh:

Dbaj o siebie, dbaj bo jeszcze masz troszke czasu....Nie czytaj za wiele poważnych lektur o dolegliwościach ciązowych, bo stres Ci nie potrzebny ;) Relaksuj się, słuchaj dobrej muzyczki, i duuuuuuuuuużo odpoczywaj. Z rozwarciem można chodzić do końca ciąży i to wcale nie musi oznaczać szybszego rozwiązania... ale trzeba dbać o siebie i się nie przemęczać ;)

Beaci chyba odłączyli neta. Pisała, że ma umowę tylko do 22 więc chyba juz nie będzie świętowania :( :( A szkoda, bo Beaciea to taka wesoła babeczka :)

hahaha Marta ja też jestem uzależniona.... szybko wciąga nie?? jeszcze jak takie miłe i wesołe towarzystwo... ;) ;) :laugh:

Tak sobie myślę: ciekawe jak by to było jakbyśmy wszystkie kiedyś się spotkały, tak oko w oko, wszystkie razem.... może kiedyś urządzimy sobie "zjazd wrześnióweczek"?? ;) :)

reklama
Marta nie szalej tak z porzadkami  ;)
a na wage wole nie wchodzic :( juz waze 70 kg!!!!!!!!!!!!!! ::)  :mad: czyli 12 kilo wiecej! chociaz od ponad 2 tyg. stanelam na 70-ciu... a znajomi mowia, ze nie widac, co innego, ze b. rownomiernie mi sie rozlozylo ;)

Ineczka pozytywne myslenie dziala cuda! Tak trzymaj :)

W ogole dziewczyny jakos zamilkly :( Edit, Ma-dzik, Anija, Beacia... mam nadzieje, ze to chwilowe i, ze zdrowko im dopisuje  :)

Do góry