reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No właśnie! Nie wszystkie mogą się przemieszczać, a jak już będą dzieciaczki, to pewnie nie będzie zbyt wiele czasu :(

Trzeba by znaleźć punkt w Polsce, do którego każda miałaby mniej więcej taką samą drogę i tam się spotkać ;D ;D

tylko jak wyposrodkowac to miejsce?
ehhh... potem to bedziemy lekko uziemione ;)
oj, juz bym chciala :D

Melanie wiesz juz kiedy odbierasz dyplom?

cicho rozwierajaca sie szyjka to jeszcze nie tragedia :) niektore dziewczyny maja w 9 miesiacu ciche rozwarcie nawet do 4 cm
jakby doszly do tego skurcze, stawiajaca sie macica i pekniecie wod plodowych to by bylo... :)
ale jak sie wszystkie spotkamy to wiekszosc z tych rzeczy beda wystepowaly razem w jednym miejscu, tylko w kilku osobach i moze nam sie cos niespodziewanie urodzic :)

aha cichemu rozwieraniu szyjki sprzyja kolysanie sie na pilce, trzesienie w pociagu, jazda samochodem i takie inne podskakiwania, wiec trzeba to uskuteczniac ale w 9 miesiacu :D

Ineczka temat powazny, wiem, ze nie na miejscu, ale... przez Twoj opis sie usmialam :laugh: :laugh:
szczegolnie ta "cicho rozwierajaca sie szyjka" od razu kojarzy mi sie ta muzyczka z rozowej pantery ;D

muzyczka z rozowej pantery chyba jest do tego najlepsza :D
polozna ze szkoly rodzenia wszystkim nam zyczyla cichego rozwierania szyjki :D
bo jak sie glosno rozwiera na porodowce to one gluchna :D :D :D

reklama
yezoo tak czytam o tym rozwieraniu az sie przestraszylam trohe:)ale tez bym kciala zeby moja macica miala takie wielkie rozwarcie i zeby maly juz wyplynal:p mam dzis akcje sprzatanie swiata-tak dla rozrywki przed slubem:/ bo moj kochany mezczyzna musi sie uczyc i sciemnia od rana-faceci...za 2 dni bede mezatka:DDDDD suuuper:DDDDDD O0 O0

Do góry