reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie Slodki pamperek z Ciebie... ;D ;D.

Ja dzień zaczynam od kawy ze śmietanką, a dopiero za godzinę lub dwie jem śniadanko ;)

Cześć Marta kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć czym poród pachnie ;D ;D Ja tam nie czytam tych opisów bo im bliżej tym większego mam fefra ;)

wiecie, że ja sie jakos nic się nie cykam tego porodu
czytam tak z ciekawosci i przypadkowo raczej
nie śledzę na bierzaco co one piszą ale wpadam odczasu do czasu

Aniulka
co to pamperek ?? ::)

oooj, cos mi sie paluny placza ;)

Melanie niestety mleczka i platkow tez zabraklo, ale po Twoim poscie to jz mi w ogole kiszki marsza graja! Albo Arisa tak sie domaga sniadanka  ;D

reklama
Do góry