reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
nie mogę nadążyć za Wami ::)
Melanie czytałam
te ostatnie opisy Joa i mrówki są straszne
Aniulka wiem czym poród pachnie
ja na drugi dzień po porodzie mówić nie mogłam
tak mnie gardło bolało
położne się ze mnie śmiały

ja musze co 6 h brac leki oczywiscie tak nie jest bo zaspie albo cos innego ::) ::)
Dzisiaj o 4 mialam wziasc i nie wzielam bo spalam sobie smacznie :):):)

a tak a propos strachow i lekow, to chyba bardziej obawiam sie pologu... tyle czasu sie dochodzi do siebie... i troszke depresji poporodowej i tych szalejacych hormonow  ::)

ja mam nastawione budziki w telefonie i lykam ;)
zreszta rodzice sie zawsze ze mnie smiali, ze nawet jak bylam mala i bralam jakies lekarstwo, to potrafilam ich obudzic w nocy "juz czas"!

hehehheehehe

ciekawe która pierwsza urodzi?
mój Franek już główką do dołu
a tak po cichu liczyłam na cesarkę ;)
Kociak ty myśl też o sobie nie tylko o kotkach

reklama
marta ja jestem taka leniwa ze mi sie nic nie chce najlepiej jak by mi ktos podstawil jedzenie pod nos
A kot jest taki uparty ze bedzie meczyl

Do góry