reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc Aniulka, hej Kociak! :)

ja tez jestem strasznie glodna, a nie mam pieczywa :( jeszcze...  ::)

jak Wam minela nocka?
ja ostatnio spie, jak niemowle ;)

Ja też zaraz śmigam na śniadanko, tylko czekam aż mój szanowny mężulek wstanie, bo nie będzie mi się chciało dwa razy szykować... ::) ::)

Ja też dosyć dobrze śpię... budzę się około 5, 5,30 na siusiu i piciu i mogę spać dalej, ale nie za długo, bo o 7 muszę wstać bo mały jeszcze do końca tygodnia chodzi do przedszkola... Ale pocieszam się ze jeszcze dwa dni i potem odeśpie ;D ;D ;)

ja od 2 dni zato nie moge spac bo mi kot nie daje
Dzisiaj mnie podrapal po twarzy ::) ::)
ja chce bys dla niego dobra spie z nim a ten mi takie cos robi
Wiec go posadzilam na podlodze ;D ;D ;D

A co do sniadanka to myslalam ze patryk laskawie prosto po pracy przyjedzie do domu to by poszedl mi kupic cieply chlebek ::)
Bede zmuszona isc sama ::) ::) ::)

Hello ;D
U mnie pogoda taka jak u Aniulki

Blanus ja spałam dobrze, ale jak się rano budze na "siku" koło 5 albo 7, to nie mogę zasnąć
czytam wtedy książkę i po kilku stronach zasypiam
rano jak otwieram oczy, to jestem, głodna i radzę sobie małą miseczką z płatkami owsianymi i mlekiem
do tego nawrzucam jeszcze otrębów i pestek dyni i słonecznika i troszke kółek cheeriosów, żeby było słodsze mniaaaaam

reklama
hej śliczne brzuchatki!
u nas słońce ale nie za gorąco
więc fajnie
ja sie budzę koło 5
i juz później nie mogę zasnąć
czytałam na forum czerwcowym o porodach
kurczę wystraszyć się mozna ::) ::) ::)
miłego dnia życzę wszystkim

Do góry