reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

potwierdza sie stara prawda, ze ciaza i dziecko zmnienia podejscie do wielu rzeczy
czesciej sie odpuszcza cos co wczesniej nie puscilybysmy plazem
ale nie jest to rownoznaczne z kladzieniem uszu po sobie, o nie!!!
chyba chodzi o inne wartosciowanie rzeczy istotnych i odmienne rozdzielanie energii
przynajmniej tak zauwazylam w moim przypadku,
a kiedys potrafilam byc upierdliwa i czepialam sie o byle co, zeby tylko moje bylo na wierzchu
chyba wlasnie oszczedzam sily i kiedy trzeba bedzie to pokaze kly :D

reklama
Ineczka, trafne spostrzeżenie! Ja po urodzeniu Kuby bardzo się zmieniłam i zupełnie inaczej patrzę na wiele spraw. Potrafię z dystansem podejść do rzeczy, których kiedyś bym nie przepuściła...

Chociaż takiej sytuacji jaką miała dzisiaj Melanie też bym nie darowała!!!!

hmmm... to ja raczej tak, jak Ineczka zdystansowalam sie teraz do wielu rzeczy, wydarzen, osob... nie chce mi sie denerwowac i tak jestem za duzy nerwus, i czesto mam wyrzuty sumienia, ze bede przes to miala znerwicowane dziecko...
ale nie dam sobie wejsc na glowe, ooooo nieeeee!

Blanus a znasz jakąś babę co da sobie wejść na głowę???? ;D ;D ;D ;D

Ja dla porównania powiem am że miałam"przyjemnośc" pracować z samymi babami a teraz pracuję z prawie samymi facetami i w życiu nie chciałabym pracować znowu z kobietami....z nimi nie da sie normalnie pracować SZOK :p :p :p ::)

Melanie wiesz co???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ty to jesteś oryginał, nawet w lipcówkach musiałaś wyskoczyć jak FILIP Z KONOPII :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wesoło tu dzisiaj ale ja się Kociaka już nie doczekam... :( :(jutro pobudka 6,45 więc pora na mnie... ::)

Zabieram swoje lalki.... i słoniki ;) i mówię wszystkim super dziewczynom DOBRANOC ;)

Słodkich snów, pa pa :)

pa Aniulka :D
Blanus dzionek minal spokojnie choc jak zwykle w poniedzialek wyszlam skolowana ze szkoly rodzenia
jejku ilu ja rzeczy jeszcze nie wiem o tym calym porodzie, nie mialam np. pojecia, ze po wszystkim kazda kobitke sie cewnikuje, ale podobno tego sie czesto nawet nie jest swiadomym w calej tej euforii :D

reklama
prawda, Aniulka, swieta prawda ;)

oj, nie mam juz sily, ale jutro zajrze do lipcowek, zobaczyc, co tam Melanie nawywijala :)
a na razie ide spac!

tak wiec, DOBREJ NOCKI i kolorowych-dzidziusiowych snow  ;D

Do góry