reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o, kurde, az mi ciesnienie skoczylo!
Melanie nie daruj temu babsztylowi :(
jak mnie ta zawisc u ludzi denerwuje, gdzie tu jakies normalne ludzkie podejscie? a najgorsze jest to, ze wiekszosc osob narzeka, ze nie mozna juz liczyc na drugiego czlowieka, ze ludzie stali sie nieczuli... a to najlepszy przyklad!
tak, Polska to b. katolicki kraj... gdzie traktuje sie blizniego jak potencjalnego wroga :(  :mad:  :mad:
pliz, nie zostaw tego tak!
niech ma nauczke!!!

reklama
nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała spotakć jeszcze raz tą babe "ze złotem" z kolejki
zapamiętałam jej facjate i zapisze w pamięci
a tej z kasy nie odpuszczę
o nieeee...

Blanus nie Dorotka a Marta ;D

dobranoc Martusia

No to Melanie niezłą jazdę miałaś!!! Nie daj się i puść babie smroda! Masz rację! Takie typy trzeba tępic!  ;D ;D
A tak wracając do pępowiny to już zauważyłam dawno że jesteś na opak! ;) No i bardzo mi się to podoba! Trzeba mieć swoje zdanie i robić to co samemu uważa się zasłuszne a nie to co powinno się zrobic no bo co powiedzą inni...Tak trzymaj, bardzo lubię nietuzinkowych ludzi! ;) ;) A zresztą zanim jeszcze przyłączyłam się do grona forumowych wrześniówek, często poczytywałam o czym piszecie i od początku zaintrygowałaś mnie własnie TY! ;D ;D

Blanus ja w te klocki też nie umiem sie bawić... przykro mi... :( :( myślę ze Ines jakby tu wpadła to może by Ci pomogła bo ona kiedyś pisała, że zna się na komputerach ;)

Kociak chyba jednak ma tłok przy tym swoim kompie ;D ;D

Dobranoc Marta :laugh:

Ojjjj, juz sie poprawiam - DOBRANOC MARTA!!!

naprawde powinnam isc juz spac ;)
Dzieki, Melanie :-*

Zgadzam sie z Toba Aniulka, Melanie jest oryginalna i od razu wpada w oko ;) ;D

a wordem sie nie przjmujcie, tak sobie pomyslalam, ze a nuz (widelec) ktos bedzie wiedzial ;)

Aniulka ale mnie pokolorowałas na bordowo tym postem
normalnie wypieki m wyszły :-[ :-[ :-[

prawie takie jak dzisiaj w skarbówce ;D - ale z innej przyczyny of koz ;D

Kociak
dała nam do zrozumienia, ze moze sie dzisiaj nie pojawic :(
ja jeszcze poczekam...

Melanie uznaj to za komplement ;) Jestes Baba z jajami a ja takie lubię ;) ;) ;)

A Kociak wpadnie tu cichaczem w ciemną nockę i jutro rano rzuci nam się napis IT'S A BABY hihihi bo mały dupke jej pokaże i tyle ;D ;D ;D (To żart Kociaczku, nie denerwuj się) Ja też umieram z ciekawości co nam napisze nasza ulubienica Kociak ;) ;)

Blanus ;) ;D

Mam dla Was propozycje
jesli sie nie zgodzicie, to ok ale tak sobie myśle...

zacznę od tego, że zdarza mi sie robić błędy ort. i jak juz coś napiszę z błędem, to nawet sie do tego przyzwyczajam i potem
popełniam ten sam bląd kilka razy
może poproszę was o poprawianie jeśli zauwazycie, że coś jest nie ten teges ok?
ja sama zauważam czyjes błędy a swoje jakoś nie zawsze ::)
może poprawiałybysmy sie nawzajem??

Melanie, ja się zgadzam, bo czasami 5 razy zastanawiam się jak cos napisać i jak wyślę posta i go potem przeczytam to zauważam, że jednak źle... Mnie możesz poprawiać ;D ;)
A tak swoją drogą nie chciałaś kiedyś być polonistką????

reklama
Melanie tej babie sie wydaje, ze czasy minely, bo ona juz tego przywileju nie wykorzysta i jej piana poleciala !!! daj im do wiwatu!!!
gazety na pewno chetnie podchwyca ten temat! zwlaszcza lokalne
powowdzenia
a jak potoczyla sie sprawa ze szklem w szklance?? przeprosili?

Do góry