reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

KOciak

GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ps.Martynka ładne imię-mojemu meżowi nawet baaardzo sie podoba:)-to jedna z jego propozycji na naszą dzieciolkę:)

reklama
DzienDoberek!!!

Ineczka wielkie dzieki!!! Przeczytalam, skopiowalam i bede sie stosowac ;)

Kociak GRATULACJE :laugh: alez u nas duzo dziewczynek! A myslalas, ze bedzie chlopak ;)

hyhyh dzieki ja tez myslalam ze chlopak a jest dziewczyna
:)
Patryk lata i sie chwali ze bedzie miec coreczke ;)
Dzisiaj gadalam z kolega przez okno bo przywozi mleko do sklepu u mnie w bloku i mowi ze byl u niego wczoraj i mu powiedzial ;) :):):):)

ide dzis na wizyt

musze powiedziec lekarzowi ze moja dzidzia jest strasznie niespokojna poł nocy nieprzespałam juz od godziny 6 fika koziołki tak strasznie mnie skopała ze brzusio mnie boli jakbym miała sniaki

unas jest straszny upał

Kociaczku gratuluje dziewuszki

Kociak  GRATULACJE :laugh: :laugh:  Nareszcie się doczekałaś... ;)Teraz to Patryk oszaleje, zobaczysz... a jak sie urodzi to juz poza nią świata nie będzie widział i możesz zapomnieć o wszystkich zazdrosnych pannicach, bo Martynka przesłoni mu świat.... ;) ;) ;)
A dlaczego masz chodzić na usg co 2 tygodnie??? Chyba wszystko w porządku co???

reklama
Kociak chodz regularnie na USG, ale nie denerwuj sie na zapas, jestes drobniutka, to i dzidzia moze byc drobniutka :) Nie martw sie bedzie dobrze!!!

Do góry