reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

nigdy nie chciałam byc polonistką

chodziłam do 6 podstawówek i we wiekszości z nich miałam zatarczki z wychowawczyniami i polonistkami
a w liceum, to dzieki mnie wywalili polonistkę i zatrudnili normalniejszą ;D

reklama
Ineczka

głupio mi sie przed Wami przyznać ale mineło kilka dni i jakoś nie załatwiłam tej sprawy - obrona zaciemniła mi umysł na ta sprawe

Melanie wcale nie robisz takich bledow zeby trzeba bylo je wytykac, ja raczej staram sie przymykac oko na literowki a nawet bledy ortograficzne, bo wsrod nas jest wielu dysgrafikow itp. sama tez pisze bez polskich znakow, bo tak jest szybciej, mam tylko nadzieje, ze w necie wiekszosc piszacych przyzwyczailo sie czytac takie bezpolskowce :)
jednak sa teksty, przez ktore nie moge przebrnac, na szczescie Twoje do nich nie naleza :D

szkoda...

a pomysl baaaardzo mi sie podoba, nie to zebym byla jakas purystka jezykowa, nie chce mi sie uzywac polskich znakow, ale meczy mnie brak interpunkcji :) za to poprawnosc bardzo cenie i mozecie na mnie liczyc, mam nadzieje, ze nikt sie nie pogniewa za poprawianie  :p ;)  ;D

reklama
Do góry