reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wiecie co chyba kady facet jak nie jest po slubie to nie czuje odpowioedzialnosci zadnej
Ani za dziecko ani za dziewczyne
mysle ze nie tylko w moim przypadku i gabi sie takie cos dzieje tylko tez innych dziewczyn co nie sa po slubie
::) ::)

reklama
Kociak tu nie ma reguly
a w meskich zachowaniach trudno czasem doszukac sie logiki i sensu :)
a panowie po slubie, czasem sa gorsi, bo robia sie zbyt pewni siebie...

oj, Kociak, moze...
i Ty tez mozesz...
ale przeciez nie chodzi o to, zeby wychodzic, tylko umiec byc ze soba, dogadywac sie, czasem isc na kompromis...

Blanus super ta kiecka :):):)
Ja jestem zadowolona z moich spodni sa takie wygodne ;D
Tylko jak na mnie zawielkie ;D ;D
A i tak kupilam rozmiar xs ;p

reklama
Aniulka a wiesz? ja bym nie chciała ze by mąż odcinał pępowine
wole zeby mnie łączył z malutką a nie odcinał
to jedyny mój kaprys co do porodu

ZAKAZ ODCINANIA PĘPOWINY PRZEZ MĘŻA !!!

Do góry