reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja nie wiem :( czemu tak pochmurno? ehhh... moze, zeby mnie nei korcilo do wyjscia na spacer?! ;)

Wiesz, Aniulka, ja juz dziekuje za tarota :( poszlam w tym roku do wrozki, bo strasznie sie przejmowalam ta "pseudoprzyjaciolka", ktora tak przyssala mi sie do meza i... zaluje :(( uslyszalam, ze na 100 % nie bedziemy razem, ze to zly czlowiek, ze bede sama przy porodzie itp. itd. , ze jakbym chciala to zmienic, to bede sie meczyc z nim do konca zycia... chyba, ze bede sie modlic i zostane wysluchana...
strasznego dola po tym zlapalam :(
co bedzie, to bedzie
i juz
...

kangurki gratulejszyn ;)
a rodzina sie nie przejmuj, my tez mielismy jako opcje imie Tatiana, ale jak mi moi rodzice zaczali robic wode z mozgu, ze tak sie co druga tirowka nazywa, i ze zrobie dziecku krzywde... to mi przeszla ochota na to imie :)

reklama
Blanus-ale zeby oni(rodzinka) sie jeszcze znali na imionach trohe...a ja mam na imie Malina i jakos nie jestem szczegolnie szczesliwa z tego powodu:D

Znalam jedna Maline, b. fajna dziewczyna :) oczywiscie, najwazniejsze jest jak Ty sie czujesz z tym imieniem, ale mi sie podoba ;)

Bardzo dziekuje za zyczenia, taka okazja to lody plonace z salatka owocowa  jak nic :D
kangurki ja tez znam jedna Maline, studiowalysmy razem, to bardzo ladne i nie czesto spotykane imie :)
Blanus ja tez przejmuje sie takimi wrozbami, na szczescie z czasem o tych negatywnych zapominam a staram sie pamietac o tych po mojej mysli :D
Kociak ja tez chcialabym, aby moj mily byl przy mnie w czasie porodu i mam nadzieje, za dotrze, w koncu nie bedzie to trwalo 2 godzinki tylko dluzej, wiec zdazy :D
a skoro Twoj Patryk pracuje w waszej firmie wiec go chyba szefowie zwolnia
a tak wogole to mamy 300 stronke :D

Aniulka moj patryk pracuje u moich rodzicow wiec wiesz ::)
A zwlaszcza ze ojciec nie przepada za Patrykiem to mu wolnego nie da

Tak z innej beczki to moja mama dzisiaj widziala jak siostra zakonna wywalila kotka i na dodatek go kopla
Mama poszla pojechala po niej i zauwazyla ze kotek jest pogryziony :(:(
Przyszlysmy teraz od pana doktora ;) i mam w domu teraz 2 koty :) ;D
Ten co znaleziony jest to jest taka kruszynka :)

reklama
Ineczka- wszystkiego najleprzego

to juz chyba ostatnia studniowka w naszym gronie

u mnie tez upał zaraz wybieram sie na spacerek

z Czarkiem dalej bez zmin widziałam sie z nim wczoraj i chciałam zakpac topor wojenny ale teraz to on juz ma mnie dosyc i moich himerów i powiedział ze narazie zostanie tak jak jest czyli nie jestesmy razem dzisiaj czuje sie z tym juz wmaiare dobze bo wczoraj wieczorkiem było strasznie nawet wpominany kabaret Czarka Pazury niebył w stanie mnie rozweselic

Do góry