reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

zmieknie...kazdy facet zmieknie jesli chodzi o dzieci a zwlaszcza noworodki:D ja myslalam ze moj tata mnie wydziedziczy jak sie dowie ze jestem w ciazy a on...nastepnego dnia obdzwonil cala rodzine zeby sie pochwalic:)no ale mi tego nie powiedzial nigdy ze sie cieszy...:d znalazlam wlasnie jakies zabunkrowane pieniadze-wlozylam sobie do butow, ktore chcialam nosic po porodzie na gorsze czasy i chyba dzis mam gorsze czasy:)ide sobie kupic cos fajnego-pewnie spioszki dla malego:D

reklama
Kociak, jakby tato tak zle zyczyl Patrykowi to by go przeciez wywalil z pracy, a tego jak widac nie zrobil, nie jest wiec tak zle :D

Bo tate prosilam zeby go nie zwalnial Bo powiedzial do mamy ze nie chce go widziec w pracy
Nie wiem damy rade ;) Dzisiaj usg wczoraj Patryk pierwszy raz zobaczyl jak dzidzia kopie Tesciowa tez ;)
A dzisiaj zaczym poszedl do pracy to tez trzymal reke na brzuchu i spal :)

Nie gabi to nie koniec studniowek ;)
hmmm... strasznie pewny siebie jest Twoj Czarek, przydaloby mu sie przytarcie noska... przeciez rownie dobrze Ty tez mozesz miec go dosyc :( a poza tym to szkoda czasu i zycia na klotnie!

a ja bede twarda i jak juz przyjdzie to ja powiem ze juz mi sie odwidziało i teraz to ja niechcem z nim byc

tak tak w kułko macieja

nie ja tak niechcem

musze z nim dzisiaj porozmawiac i powiedziec ze to nie ma sesnu najwazniejsze jest dobro naszego malenstwa bo zapewne jak ja sie smuce albo wkurzam to maluszek to odczuwa i naoewno niejest mu tam w brzusio wesoło

wiesz, czasem pomaga facetowi jesli poczuje, ze nie moze byc taki pewny siebie, ze dasz sobie rade bez niego...
moze oprzytomnieje...
a z tymi emocjami, to pawda, nie mozesz sie ani martwic, ani denerwowac, bo malenstwo wszystko to czuje!

reklama
Gabi dziekuje :) jeszcze Beacia bedzie swietowac :)
szkoda ze Czarek sie tak zachowuje, ale znajdziesz na niego sposob, czuje to przez skore :D

Do góry