reklama
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:Rety, ja mam dzis 100 dniowke
Noooo kobieto
BUZIAKI Z TEJ OKAZJI I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! ;D ;D ;D ;D
Melanie dla mnie to jakies symboliczne znaczenie, ze juz dzidzia nie bedzie tylko moja (no, bo w brzuchalu), ale juz nasza, a przecinajac pepowine maz sie do tego przyczynia
Kociak chudziaku ja jeszcze ledwo co w m-ke wchodze
ale stanelam na wadze od 2 tygodni nie przytylam wiecej, a wiec 11 kg na plusie...
Kociak chudziaku ja jeszcze ledwo co w m-ke wchodze
ale stanelam na wadze od 2 tygodni nie przytylam wiecej, a wiec 11 kg na plusie...
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Hehehe Blanus to my tak prawie łeb w łeb: urodziny, rocznice ślubu.... ja mam 28 sierpnia :laugh: :laugh: :laugh:
hihi a ja 3 sierpnia mam 3 rocznicę slubu ;D
Aniulka pochwalisz sie aparatem??
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:mam kolezanke, ktora amatorsko zajmuje sie horoskopami i... powiedziala mi, ze takie zdarzenia wcale nie sa przypadkowe tzn. daty zdarzen ze to wynika z jakichs tam trygonow urodzeniowych danej pary... i strasznie sie ze mnie smiala, jak jej mowilam, ze ja to sobie planowalam urodzic w kwietniu-maju... coz cos jednak czasem jest w tych horoskopach, nawet to, ze wiekszosc z nas jest blizniakami, rakami i lwami, nawet sluby i rocznice mamy w podobne dni : :laugh:
ja tez planowałam urodzic w kwietniu maju
ale wyszło jak wyszło i jest o wieeeele lepiej ;D
reklama
Przed chwilka znalazlam:
GABINET UROLOGICZNY dr nauk med. Władysław Bryc Specjalista Urolog
42-200 Częstochowa
Nałkowskiej 23
tel. (034) 322-74-50
Czynne : pon., wt., śr., czw. od 16.00 do 19.00.
USG: (Doppler - color, 3D, 4D), usg nerek, układu moczowo-płciowego, jamy brzusznej, miednicy mniejszej. USG przezodbytowe prostaty. RTG, urografia, cystografia, uroflometria, urodynamika.
GABINET UROLOGICZNY dr nauk med. Władysław Bryc Specjalista Urolog
42-200 Częstochowa
Nałkowskiej 23
tel. (034) 322-74-50
Czynne : pon., wt., śr., czw. od 16.00 do 19.00.
USG: (Doppler - color, 3D, 4D), usg nerek, układu moczowo-płciowego, jamy brzusznej, miednicy mniejszej. USG przezodbytowe prostaty. RTG, urografia, cystografia, uroflometria, urodynamika.