reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie :) dla mnie to jakies symboliczne znaczenie, ze juz dzidzia nie bedzie tylko moja (no, bo w brzuchalu), ale juz nasza, a przecinajac pepowine maz sie do tego przyczynia ;)

Kociak chudziaku ja jeszcze ledwo co w m-ke wchodze :(
ale stanelam na wadze od 2 tygodni nie przytylam wiecej, a wiec 11 kg na plusie...

Blanus no to ladnie ;)

Dziewczyn mam do was takie pytanie wieie gdzie mozna zrobic usg 3d ???
Wmiare blisko czestochowy
bym sie juz poswiecila i pojechala :)

Blanus pisze:
mam kolezanke, ktora amatorsko zajmuje sie horoskopami i... powiedziala mi, ze takie zdarzenia wcale nie sa przypadkowe ;) tzn. daty zdarzen :) ze to wynika z jakichs tam trygonow urodzeniowych danej pary... i strasznie sie ze mnie smiala, jak jej mowilam, ze ja to sobie planowalam urodzic w kwietniu-maju... coz cos jednak czasem jest w tych horoskopach, nawet to, ze wiekszosc z nas jest blizniakami, rakami i lwami, nawet sluby i rocznice mamy w podobne dni ::) :laugh:

:o ja tez planowałam urodzic w kwietniu maju :o

ale wyszło jak wyszło i jest o wieeeele lepiej ;D

hmmm... Kociak szukalas w necie?

Melanie cos w tym musi jednak byc ;)
jej jak czas szybko leci, prawda?

Aniulka wlasnie pochwal sie!!!

reklama
Przed chwilka znalazlam:
GABINET UROLOGICZNY dr nauk med. Władysław Bryc Specjalista Urolog
42-200 Częstochowa
Nałkowskiej 23
tel. (034) 322-74-50
Czynne : pon., wt., śr., czw. od 16.00 do 19.00.
USG: (Doppler - color, 3D, 4D), usg nerek, układu moczowo-płciowego, jamy brzusznej, miednicy mniejszej. USG przezodbytowe prostaty. RTG, urografia, cystografia, uroflometria, urodynamika.

Do góry