reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie;)..ja chciałabym urodzić styczen-maj:)..ale nawet staran nie rozpoczęłam:)..jakies tam plany..małe "próby" ;D....

Znowu przyszłam tu Wam sie pozalić...chyba bedę miała nogę w gipsie..;(... :-[..potwornie boli..z dnia na dsien coraz bardziej..wytrzymać nie można..Dziś byłam u lekarza..hmm.,..ale, ze bylam nr 19..a pan dr przyjmuje tylko 18 os..niestety..jutro muszę przyjść..na przeswietlenie...Doslownie chodzić nie mogę!..a kompnęłam sie w łóżko..w kant łóżka..zbagatelizwoałam..boli..poboli..przestanie..nietsety...boli..boli coraz bardziej i nie przestaję.......a tu sesja i wyjazd za dwa tyg..oj mówię Wam..same problemy ze mną..-ofiara losu!

reklama
wiem wiem..teramin nieważny!..a czytałam gdzies, ze ludzie ur dłuzej żyją:)..bo mama..gdy coś tam...odp za coś tak ;Dw tym okresie..mama je dużo warzyw i owoców(niestety..te coś tam..wynika braku pamięci:)..ale tak czytałam!:)..
a ta moja noga..raczej tak..raczej pęknięcie.....:(

no tak..ale ja bzdury napisałam:).."ludzie ur dłuzej żyją.."..zjadłam slowo wrzesień!...Nie poprawiłam na górze celowo... :laugh: ;)

Przynioslam sobie tego kotka pogryzionego do pokoiku
Siedzi taki biedak i nie moze sie nawet polozyc bo ma te rany :(:(:(
jutro moze wam wkleje zdjecia ::) mam nadzieje ze sie jakos wezmie albo moja kotka mu pomoze sie wymyc ::)

Kociak a weterynarz widział tego kotka tak?
ale mi go żal :(
ale sie ciesze, że od dzisiaj będzie szczęśliwy z wami ;D

Dorka oj Ty nieboraku
napisz jutro co z twoją nóżką... oby tylko stłuczenie...

Ide dzisiaj na 18 na spotkanie z kumpelkami
będą duuuże lody - tak jak u Ineczki ;D

a jak wrócę, to mam nadzieję, że będzie juz wiadomo o dzidzi Kociaka ;D

reklama
INECZKAwszystkiego najlepszego!
teraz juz z górki
Dorka biedactwo trzymaj się!
zachciało mi się dżemow,wkuchni bajzel i nie chce mi się teraz sprzątać!! ::) ::)
jeszcze mnie coś boli w boku,po prawej stronie,tak pod żebrami kłuje
co do tarota.1,5 roku temu mama koleżanki postawiła mi tarota.
wyczytała że wyjdę za mąż i będe miała jeszcze jedno dziecko.
ja się z tego śmiałam, bo wtedy nie chciałam ani męża ani dzieci więcej
a tu masz.....

Do góry