reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ines i Gabi
Na calym forum cwierka sie o szczesciu w ciazy, ale utrata dziecka jest wbrew pozorom bardzo czesta :(
co chwilke jestem swiadkiem roznych rozmow z mamami ktore stracily ciaze, najczesciej u poloznej mojego lekarza, kt zawsze potrafi je zagadac, zapytac o samopoczucie po stracie i dodac otuchy
wczesniej nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze tak wiele kobiet traci dzieci, teraz wiem, ze to moze zdarzyc sie kazdemu :(
ale widze wspolna ceche u tych dziewczyn - sa bardzo silne, dzielne i nie poddaja sie :)
to tak jak Wy Ines i Gabi :D
jestescie wzorem do nasladowania :D

reklama
I ja też jestem, mały śpi.... :D

Przyłączam się do słów Ineczki, skierowanych do Ines i Gabi.  
Powiem jeszcze że w firmie w której pracuje jest bardzo dużo młodych dziewczyn i poronienia zdarzają sie bardzo często.Pomimo że spotykam się z tym tematem w pracy, nie mogę sobie wyobrazić jak to jest... a nawet nie chcę sobie wyobrażać. Wiem jedno, że ktoś kto tego nie doświadczył nigdy do końca nie zrozumie bólu który towarzyszy takiej stracie. Pomimo wszystko cieszę się że macie Dziewczyny siły aby o tym mówić... bo to chyba przynosi ulgę. Gabi już niedługo przytuli upragnione maleństwo a Ines Ty jesteś bardzo dzielna, że pomimo bólu jesteś z nami i nam towarzyszysz w naszej drodze. My będziemy także Tobie kibicować w staraniach i mam nadzieję że niedługo podzielisz się z nami radosną nowiną. Będziemy z Tobą cały czas ;) :laugh:

hej brzuchatki!
u nas się zanosiło,ale przeszło,postraszyło tylko.burza poszła do Ciebie Ineczka
Ines życzę powodzenia z całego serca!
Gabidobrze ,że nosisz maleństwo po tak ciężkich przeżyciach!

oglądałam sobie dzisiaj takie piękne rzeczy dla dzieci,trudno się na coś zdecydować.
podobają mi się wózki TAKO.
A Wy myślicie już o wózkach? ;)

reklama
co do wozka to ja chyba niewiele bede miala do powiedzenia, bo moj maz juz wie jakie kola, jakie resory, jakie hamulce :D chyba na rajdy bedzie sie wybieral :)
bede sie tylko starala wybrac taki kolor aby nie wyblakl i zeby byl lekki i latwo sie parkowal zwlaszcza w parku :D :D :D

Do góry