reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja bede sie czuc jak balonik za pare minut :):):) Wlasnie zrobilam sobie z mama kolacje I do tego zimne piwko ;)
Chlopaki pozniej dostana ;D

reklama
Aniulko kochana sprawdzałam w necie ceny tych wózków wachają się od 620 do 820 w zależności od typu.
ja też tyje i tyje,zwłaszcza wieczorem jestem bardzo..... okrągła
a gdzie tam jeszcze do września ::) ::) ::)

hej dziewczyny ,kociak ja znowu jak mnie kopie to sie denerwuje bo mnie to boli...i tak sobie mysle cicho tam bo mama w dupe da hehehe
aniulka pewnie fajnie musisz wygladac z taka pileczka ;)
a wlasnie dzisiaj wstawilam fotke na september foto mama ;) sorki ze bez glowki ale moj narzeczony sie denerwuje jak wysylam swoje gdzies do necika :laugh: chyba zazdrosny hihih

Hahaha piłkę to ja ma już całkiem niezłą, zresztą niedawno ją wkleiłam.A teraz chyba jeszcze mi urosła. Właśnie popuściłam sobie szewki w sukience hihihi

Moje dzieci są dla mamy wyrozumiałe i delikatnie kopią zarówno Kuba 5 lat temu jak i ten malec. w ciągu dnia rzadko, wieczorem kopie ale delikatnie, że mnie nic nie boli. Chociaż stwierdzam że ten co go teraz mam w brzuchu to chyba większy rozrabiaka jest niż Kuba

A co do wózka Marta to bierz wypasiony, bo róznica w cenie niewielka a komfort napewno i wygoda są ważne

Aniulka moja mama na mnie krzyczy bo jak widze gdzies miesce W ktorym jest dziecko to delikatnie naciskam a ono Ucieka ;D
Dzisiaj mi powiedziala ze nie wolno ciskam mama glaskac tam gdzie wystaje :):):)

reklama
Do góry