reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanus dzięki za stronki, przydadzą się
już gdzieś mialam zapisane podobne...

Ines
skopiowałm Twój przepis i na pewno go wypróbuję.

Dzisiaj idę na imieniny do teściowej >:D
a juz byłam taka szczęśliwa nie widząc jej z 3 miesiące...
(mieszka 3 km od nas ;D)

znowusz przywita mnie czymś w stylu:
ile przytyłaś???
robiłaś coś z włosami???

napewno nie padnie pytanie:
czy dziecko sie dobrze rozwija?
czy trzeba wam czegoś?

złośliwe babsko napewno mi czymś dokuczy
opowiem Wam jak wrócimy
a idziemy na 18.

Blanus
gratukuje z powodu nowopowstalej fabryki mleka ;D

u mnie jeszcze nic

reklama
Melanie, nie stresuj się teściową bo nie warto! Szkoda Ciebie i Malutkiej...

Blanus, mnie już pierwsze krople leciały z piersi ok 16 tygodnia...To podobno calkowiecie normalne. Jedne kobiety już mają laktację w ciąży a inne dopiero po urodzeniu dzidziusia. U mnie po porodzie to lepiej nie mówić! A myślałam że poród na tyle wcześnie był że nic nie będzie. Myliłam się bardzo. Dwójkę dzieci bym wykarmiła!  ;D Musiałam brać leki na zatrzymanie laktacji.

U mnie też już mleczko się pojawiło, co bardzo mnie zdziwiło ::) Z Kubą przyszło dopiero po porodzie i to w dodatku po 5 dniach, jak już byłam w domu...I takie ilości że ciekło samo kiedy się nachyliłam i wszystkie staniki zrobiły się za małe ::) ::) :p ;D

o... oł
to znaczy, że te staniki do karmienia trzeba kupić jeszcze większe :o
to w moim przyadku jak mam teraz 75 C i są mi za ciasne już
to kupię albo 80 c albo 75 d

Co do wizyty u lekarza
Dzisiaj jak mnie zobaczyl to myslalam ze spadnie z krzesla od razu mnie zagonil na fotel i zaczol badac
Wizyte mam za 2 tygodnie Teraz wyjedza na urlop i kazal mi sie trzymac w calosci Bo jak nie to mam isc odrazu do szpitala
Musze ustalic z mama i patrykiem najlepsza godzine zeby isc na usg Patryk chce koniecznie zobaczyc dziecko i mama tez :):):):)
Tylko sie zastanawiam czy lekarz sie na to zdodzi ;D ;D

Patryk chce isc i mama wiec musimy jakos po pracy patryka i pojdziemy do znajomej mojego doktora albo w poniedzialek albo czwartek :)

Ja też nie łapię... a czemu kazał Ci się trzymać w całości??/ coś nie tak? masz rozwarcie czy co? Kociak pisz dokładniej... ::)

Melanie u mnie z pierwszą ciążą to było tak nosiłam rozmiar 75C a jak dostałam pokarm to ledwo D starczyło... Jużsię boję co będzie teraz bo obecnie noszę 75D ::) ::) :p

reklama
Dziewczyny nie wiem dokladnie o co mu chodzilo
Mam brac leki zelazo magnez i jakis nowy poniewaz znowu sa zmiany w badaniach
Mialam zawsze problemy z nerkami i co badania co inne wyniki moczu

Do góry