reklama
kangurki
Fan(ka)
i jak tu wierzyć lekarzom ja mam zap. dróg (nie wiem których:/) i dostalam jakies obrzydlistwo do rozpuszczania w wodzie-od razu je zwymiotowalamale mały zdrowy-to najważniejsze...czuję się jakby ktoś mi usiadł na klatę i cały czas na niej siedział
tamto wydarzenie miło miejsce pod koniec pazdziernika to znaczy wtedy wyladowałam w szpitalu na wywołaniu poronienie
potem lekarze mowili mi ze na nastepna ciaze najlepiej zdecydowac sie za jakies poł roku
ale ja tyle nie czekałam
juz w połowie grudnia miałam ostatnia miesiaczke
w styczniu na poczatku poszłam do gina a on domnie ze jestem w 5 tyg ciazy
oczywiscie było gadanie ze to zawczesnie odrazu dostałam tabletki na podtrzymanie które brałam przez pierwsze trzy miesiace ciazy
od samego poczatku ciazy mam wizyty co dwa tygodnie
potem lekarze mowili mi ze na nastepna ciaze najlepiej zdecydowac sie za jakies poł roku
ale ja tyle nie czekałam
juz w połowie grudnia miałam ostatnia miesiaczke
w styczniu na poczatku poszłam do gina a on domnie ze jestem w 5 tyg ciazy
oczywiscie było gadanie ze to zawczesnie odrazu dostałam tabletki na podtrzymanie które brałam przez pierwsze trzy miesiace ciazy
od samego poczatku ciazy mam wizyty co dwa tygodnie
Zacznę po trzeciej miesiączce starania...Czyli pod koniec lipca mniej więcej. Mi też lekarka mówi żeby czekać pół roku, ale też powiedziała że nie będzie na mnie krzyczeć jak po trzech pełnych cyklach zajdę w ciążę Zaczekam te trzy cykle chociaż strasznie chciałabym już się starać... Nie mogę się doczekać drugiego dzidziusia! Poza tym wierzę że będzie wszystko dobrze tym razem
Ines najwazniejsze w tym momencie jest wasza wiara ze teraz bedzie wszystko wporzadeczku
zycze Wam przyjemnego starania
pamietam jak poraz pierwszy podcczas trwania tej ciazy poszłam ze swoim chłpakiem na wizyte i połozna podłoczyła mnie do maszyny ktg wtedy poraz pierwszy usłyszelismi bicie srduszka naszego malenstwa i w oczkach mojego misia zobaczyłam łzy
bylismy wtedy tacy szczesliwi
Wam równiez zycze w szybciutkiej przeyszłosci takich przezyc
zycze Wam przyjemnego starania
pamietam jak poraz pierwszy podcczas trwania tej ciazy poszłam ze swoim chłpakiem na wizyte i połozna podłoczyła mnie do maszyny ktg wtedy poraz pierwszy usłyszelismi bicie srduszka naszego malenstwa i w oczkach mojego misia zobaczyłam łzy
bylismy wtedy tacy szczesliwi
Wam równiez zycze w szybciutkiej przeyszłosci takich przezyc
reklama