reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ines ja byłam w 18 tyg jak dowiedziłam sie ze mojemu malenstwu juz w 10 tyg przestało bic serduszko tak wiec przez 8 tyg chodziłam z martwym płodem

i jak tu wierzyć lekarzom:p ja mam zap. dróg (nie wiem których:/) i dostalam jakies obrzydlistwo do rozpuszczania w wodzie-od razu je zwymiotowalam:)ale mały zdrowy-to najważniejsze...czuję się jakby ktoś mi usiadł na klatę i cały czas na niej siedział:(

Gabi, bardzo mi przykro :(
A jak szybko zdecydowałaś się na drugą dzidzię? Bardzo się martwisz teraz w ciąży?

tamto wydarzenie miło miejsce pod koniec pazdziernika to znaczy wtedy wyladowałam w szpitalu na wywołaniu poronienie

potem lekarze mowili mi ze na nastepna ciaze najlepiej zdecydowac sie za jakies poł roku

ale ja tyle nie czekałam

juz w połowie grudnia miałam ostatnia miesiaczke

w styczniu na poczatku poszłam do gina a on domnie ze jestem w 5 tyg ciazy

oczywiscie było gadanie ze to zawczesnie odrazu dostałam tabletki na podtrzymanie które brałam przez pierwsze trzy miesiace ciazy

od samego poczatku ciazy mam wizyty co dwa tygodnie

Zacznę po trzeciej miesiączce starania...Czyli pod koniec lipca mniej więcej. Mi też lekarka mówi żeby czekać pół roku, ale też powiedziała że nie będzie na mnie krzyczeć jak po trzech pełnych cyklach zajdę w ciążę :) Zaczekam te trzy cykle chociaż strasznie chciałabym już się starać... Nie mogę się doczekać drugiego dzidziusia! Poza tym wierzę że będzie wszystko dobrze tym razem :)

Ines najwazniejsze w tym momencie jest wasza wiara ze teraz bedzie wszystko wporzadeczku

zycze Wam przyjemnego starania

pamietam jak poraz pierwszy podcczas trwania tej ciazy poszłam ze swoim chłpakiem na wizyte i połozna podłoczyła mnie do maszyny ktg wtedy poraz pierwszy usłyszelismi bicie srduszka naszego malenstwa i w oczkach mojego misia zobaczyłam łzy
bylismy wtedy tacy szczesliwi

Wam równiez zycze w szybciutkiej przeyszłosci takich przezyc

reklama
Ines pozwoliłam sobie na przeczytanie twoich postów

leca mi teraz strasznie łzy

ja niestety niemam grobu swojej kruszynki ale bardzo czesto chodze na cmentarz i stawiam swieczke przy dozym krzyzu

Ines sciskam i całuje mocno

powodzonka

Do góry