reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja mam jeszcze wózek po Igorze,ale 9 lat temu nie było takich ładnych wózków.
I jest zniszczony,ja mieszkam n a wsi,i drogi są różne! ;)
właśnie Tako nie są drogie - 820zł,te najbardziej wypasione
chociaz około 18 - 20kg
ale takie terenowe

reklama
Ines Powodzenia !!!
Ja bede miec wozek bez firmy Sklep w ktorym bede go kupowac ma swoj zaklad i robia
Maly leciutki Cena 410 zl

Ja mam co prawda spacerówke ale nadaje się super dla niemowłaków, muszę sobie kupić tylko taki wkład z uszami na pierwsze miesiące... Wózek firmy Inglesina, kupiony był 3,5 roku temu za prawie 800 zł. Ale bardzo dobrze spisał się i wcale nie jest zniszczony. Srodek można odpiąć i wyprać a budka z impregnatem i z wszytą kieszonką w której znajduje sie folia na deszcz.

Ineczka teraz robią wózki z takich materiałów które nie blakną na słońcu. i można spokojnie czyścic wodą i mydłem, a nawet proszkiem. Mój jest kremowo granatowy z wstawkami wiśniowymi i przeżył wszystkie pogody i temperatury i wygląda jak nowy

Marta u nas widziałąm takie wózki i chyba są tańsze... cos koło 700 zł a sprawdź jeszcze w necie może jeszcze taniej znajdziesz

No to bedzie najlepszy termin na to zebym szla z patrykiem i mama na to usg
ZAstanawiam sie czy doktorka sie zgodzi zeby byly zemna 2 osoby ::)

ja mam skleroze mama wiecej zpamieta co powiedziala na usg Jak by bylo cos nie tak ;D ;D
a patryk idzie bo chce zobaczyc dzidzie pierwszy raz bedzie widzial ;D

no i prawidłowo! ;)

A ja się czuje dzisiaj jak taki balonik... Chyba brzuch mi znowu urósł! Nawet koleżanka, której sawno nie widziałam myślała, że juz na ostatnich nogach jestem ::) :p :(

reklama
Do góry