reklama
hej brzuchatki!
u nas bardzo.... gorąco
mam dziś imprezę, spóżniony dzień matki u Igora w szkole
najchętniej bym poszła w krótkich spodenkach,ale nie wypada,muszę wymyśleć inną opcję
kupiłam truskawki,lody wiśniowe
i się obżeram ;D ;D ;D
u nas bardzo.... gorąco
mam dziś imprezę, spóżniony dzień matki u Igora w szkole
najchętniej bym poszła w krótkich spodenkach,ale nie wypada,muszę wymyśleć inną opcję
kupiłam truskawki,lody wiśniowe
i się obżeram ;D ;D ;D
Melanie wlasnie boli mnie tylko jak dluzej poleze na boczku i tez w stawie biodrowym, czasami sie boje ze mi kosc ze stawu wyskoczy
Kociak a dlaczego ma Ci zostac brzuszek po ciazy, jak sie nie zaszyjesz w kuchni z tortami na 3 miesiace to nie ma sily
macica tak blyskawicznie Ci sie obkurczy, ze nie pozostanie Ci nic innego jak nosic znow brzuszek jak przed ciaza
dziewczyny zachwalaja pasy pooperacyjne i mam nadzieje, ze mi tez pomoze i bedzie ok
najbardziej martwie sie tylko o biodra, bo to juz bedzie wymagalo wiecej pracy
aha wczoraj w szkole rodzenia widzialam taki smiesze cos do pomiaru miednicy przy zapisie na porodowke
Kociak a dlaczego ma Ci zostac brzuszek po ciazy, jak sie nie zaszyjesz w kuchni z tortami na 3 miesiace to nie ma sily
macica tak blyskawicznie Ci sie obkurczy, ze nie pozostanie Ci nic innego jak nosic znow brzuszek jak przed ciaza
dziewczyny zachwalaja pasy pooperacyjne i mam nadzieje, ze mi tez pomoze i bedzie ok
najbardziej martwie sie tylko o biodra, bo to juz bedzie wymagalo wiecej pracy
aha wczoraj w szkole rodzenia widzialam taki smiesze cos do pomiaru miednicy przy zapisie na porodowke
ja jem duzooo slodkiego dzisiaj juz zjadlam 4 batony
A torta mi nie chca zrobic
moja dzidzia idzie w biodra wczoraj sie smialam z mama ze jestem strasznie szeroka a jak zalozylam plaszcz to wygladalam jak bym byla 2 razy wieksza :
A torta mi nie chca zrobic
moja dzidzia idzie w biodra wczoraj sie smialam z mama ze jestem strasznie szeroka a jak zalozylam plaszcz to wygladalam jak bym byla 2 razy wieksza :
M
Melanie
Gość
Kociak, to sie zastanów
nic nie tyjesz czy jestes strasznie szeroka ;D ;D ;D
Ineczka to chyba masz to co ja - rozłazimy się ;D
opowiadaj nam co w tej szkole rodzenia, bo ja sie nie wybieram
wiocha taka, że szkoda czasu
koleżanka chodziła i mówi, że rozdawali przeterminowane deserki dla dzieci w słoiczkach
żenada...
a kobiet tyle, że krzeseł zabrakło i sala ciasna, łeeee to nie dla mnie
jak by było na poziomie, to bardzo chetnie ale taka lipa, psi
czekam na tą fotkę...
nic nie tyjesz czy jestes strasznie szeroka ;D ;D ;D
Ineczka to chyba masz to co ja - rozłazimy się ;D
opowiadaj nam co w tej szkole rodzenia, bo ja sie nie wybieram
wiocha taka, że szkoda czasu
koleżanka chodziła i mówi, że rozdawali przeterminowane deserki dla dzieci w słoiczkach
żenada...
a kobiet tyle, że krzeseł zabrakło i sala ciasna, łeeee to nie dla mnie
jak by było na poziomie, to bardzo chetnie ale taka lipa, psi
czekam na tą fotkę...
Kociak, tak bardzo się nie martw tą wagą. Ja w 21 tygodniu miałam nawet jeden kilogram na minusie, a Areczek ważył wtedy na ok 23 tydzień (610g). To że mama nie tyje nie znaczy że Maleństwo nie rośnie. Lekarze mówią że jedne kobiety przybierają na wadze a inne nie... Taki Twój urok prawdopodobnie Ważne żebyś się zdrowo odżywiała i nie chodziła głodna, bo jak mamusia jest głodna to i dzidzia
No i idź do lekarza jak Cię ten brzuszek tak boli i ruchów dzidziusia nie czujesz. Z tymi sprawami nie ma żartów. Lepiej być przewrażliwioną nawet niż coś ważnego zaniedbać.
No i idź do lekarza jak Cię ten brzuszek tak boli i ruchów dzidziusia nie czujesz. Z tymi sprawami nie ma żartów. Lepiej być przewrażliwioną nawet niż coś ważnego zaniedbać.
reklama