reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witaj Aniulka

to szykuje nam sie kolejna imprezka

powodzenie u lekarza jak doktorek bedzie mowił cos złego to przyslij go domnie ja zaraz wybije mu to zgłowy

moj maluszek tez fika cały czas juz prawa strone brzusia mam tak obolałam tak mnie strasznie w nocy skopał

Dzięki... Tak łatwo mu się nie dam... musi być dobrze. ;) Mały góry mi z brzucha robi więc jest ok. :laugh: W nocy to sobie chyba dyskotekę urządził bo prawie całą noc nie dał mi spać...a do tego jeszcze po pęcherzu... wstawałam chyba z 15 razy ::) ::) Nie mogłam sobie miejsca do spania znaleźć :)

Kociak a ten Twój Brzdąc rusza już się bo nie wiem...

Kangurki nie wpadłabym że można z pierci zrobić ....guziki ;) ;D

reklama
Kociak z czego się śmiejesz??? ;) to nie było śmieszne... w sumie to pospałam ze 2 godzinki... ::) ::)

Coś cię kopnęło??? hihihi ;) pobiegaj trochę to sie obudzi ;)

Gabi smacznego ;) ;)

Do góry