reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ale to nie ma nic wspólnego kiedy powinien być @ a kiedy boli
teraz w Twoim ciele dzieją się zupełnie inne procesy
i on (organizm ) nie pamięta kiedy powinien być @
Kociak - kurde...

reklama
jeszcze jest wczesnie o 13 bede do lekarza dzwonic to sie dowiem moze cos wiecej
A teraz moze pojde cos podjesc
waga moja domowa pokazuje ze przytylam
Wczoraj jak zjadlam i bylam w ciuszkach nie zawiele ich bylo wazylam 51 prawie

tak +3 z ciuchami i najedzona teraz bylam na wadze to jest ponad 49
Chyba jest popsuta tylko ze mam sama koszulke taka co kupilam sobie do porodu Tylko niebieska i z pustym prawie zoladkiem

czesc!
Kociak z brakiem ruchow i bolami nie ma zartow,
dziewczyna z mojej szkoly rodzenia wczoraj przyszla na zajecia w szlafroczku, bo jest na oddziale na obserwacji, nie czula ruchow. to wystarczylo, zeby lekarz sie zaniepokoil
i teraz ma robione wszystkie badania
okazalo sie ze jest w jej przypadku wszystko ok, ale moglo nie byc
nie wiem ile tabletek rozkurczowych bierzesz i jak czesto, ale moze to prowadzic do zmniejszenia napiecia miesniowego u dzidzi a to juz nie sa zarty
skontaktuj sie ze swoim lekarzem rodzinnym lub innym ginem, jesli Twoj jest na szkoleniu

Aha Kociak to dobrze :D
Kurcze ale ja sie przejmuje :)

Melanie pisalas wczoraj o bolacym biodrze
mnie tez boli jak leze na boczku, ale nie znalazlam na to sposobu, jak sie z tym uporasz to daj znac, moze jakies cwiczenia wzmacniajace na to sa?

Ineczka ale mnie bolą stawy łączace kość udową z miednicą
i to tylko w nocy jak leże na boku
nawet budze sie przez ten ból, wtedy układam sie na pleach swoje odczekam i po klopocie
obawiam się, że ćwiczenia tu na wiele sie nie zdadzą

Jeśli u Ciebie jest inaczej, to na wzmocnienie:
wszelkie wznosy nóg można na stojaco, bądź w marszu, lub w klęku
do boku, przodu i tyłu.
trzeba pamiętać, żeby przy wynowywaniu tych ćwiczeń kręgosłup był prosty.

reklama
Do góry