reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja uważam ze specyfikami do smarowania,
śmierdzielstwo czai się wszędzie na ciężarne ;D

ja tez ide spac bo mnie kłuje w żebrach

cu

reklama
Aniulka super masz tego synka ::) ::) ::)
A jak jak nie czulam maluszka tak nie czuje caly czas lezalam i zajelam sie wkoncu zdobieniem pieluch ::) ::) ::) ::)

Czesc dziewczyny to tylko ja ::) ::) Nie spie juz od 1,5 h
Malenstwo chyba nie ma zamiaru sie ruszac brzuch mam nadal twardy A na dodatek moja kocia sobie wymyslila zeby welne po calym domu rozwalic ::) ::) ::) ::)
Rodzice o malo co sie nie zabili jak wstawali do pracy

No wlasnie nie moge spac co sie wyciagnelam w nocy to sie budzilam bo mnie bolalo Caly czas z klebek sie zwijalam
Wiec i tak sie raczej nie wyspie

musze narazie wytrzymac
Mojego lekarza nie ma w miesiec
Na szkoleniach jest
Zaraz wezme sobie nospe moze po tym mi przejdzie

hmmm...
a nie mogłabyś skoczyc do innego
straszysz nas tutaj a sama spokojna jesteś

no chyba, że czujesz, że to nic takiego
bo z tego co piszesz, to ja bym sie niepokoiła

reklama
Melanie wcale nie jestem spokojna
Caly czas mam nadziej ze przejdzie
Pojde do lekarza i znowu mi powie ze pewnie cos tam sie rozciaga tak jak zawsze
Gabi tez jak dobrze pamietam bolal brzuch moze to boli wtedy kiedy pownien byc @ ::)

Do góry