reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czeeeesc, Kobietki! ;)

(nie popelnie "fo pa" bo chyba, zbyt wielu panow tu nie bywa...)
jestem po wizycie i kolejnym ktg, no i... urlop mam z glowy, i spacery, i zakupy... mam lezec i lykac prochy, po ktorych czuje sie jak niedopita alkoholiczka, juz nie wspominajac, ze wszyyystko a szczegolnie biodra bola mnie od tego lezenia. Ale... czego sie nie robi dla Dzidziula ;)
w niedziele sie przestraszylam - mialam skurcze co dwie minuty przez jakies 40 min. - koszmar!!! Ale skonczylo sie dobrze, tzn. zwiekszona dawka fenoterolu (ufff.. wreszcie sie nauczylam).
Kochane, nie jestem wstanie nadrobic czytania :( ale SLICZNIE WAM DZIEKUJE za pozdrowionka i za to, ze o nas myslalyscie, od razu mi sie lepiej robilo  :-* :-* :-*
Mam nadzieje, ze jednak poczuje sie lepiej i nadrobimy spotkanie z Melanie :)

Dobra ide sie polozyc, bo mi sie w glowie zakrecilo  ::)

zajrze pozniej, bo wreszcie mam i komputer i internet w domku!

Moc buziakow i zdroweczka dla Was wszystkich!
b.

reklama
hmm...gdybym miała guzik tylko to na pewno bym się złapała-niestety dopiero teraz wbilam się w ludzkie ubranie, kominiarz zastał mnie w piżamie:)zresztą...ostatnio noszę ciuchy mojego rybonka, najlepiej w nich wyglądam:)dzisiaj też-dresik:)ale idę się poopalać trohę, nie będę się stroić:)

reklama
Cześć Kobietki, nareszcie mam chwilkę żeby do Was zajrzeć.  ;)

Witaj Blanus, mam nadzieję że już teraz nas nie opuścisz ;D ;D Współczuję Ci że musisz brać to świnstwo, no ale jak mus to mus... ::) ::)

Kociak jak tam twój dzidziuś?? rusza się już??  Ines ma racje, nie musisz tyć żeby dzidzia rosła, a tak wogóle to troszkę przytyłaś, no i brzuszek też nie jest wcale taki niewidoczny. Acha i bardzo ładnie Ci w tych włoskach... Zresztą już Ci pisałam że śliczna z Ciebie kobietka :) ;)

Ja zapraszam dzisiaj na studniówkę!! :laugh: :laugh:

Na 16 idę do pana doktora i bardzo jestem ciekawa co mi powie na mój niegrzeczny brzuszek ::) Mam nadzieję ze nic złego tam się nie dzieje...

Do góry