Czeeeesc, Kobietki!
(nie popelnie "fo pa" bo chyba, zbyt wielu panow tu nie bywa...)
jestem po wizycie i kolejnym ktg, no i... urlop mam z glowy, i spacery, i zakupy... mam lezec i lykac prochy, po ktorych czuje sie jak niedopita alkoholiczka, juz nie wspominajac, ze wszyyystko a szczegolnie biodra bola mnie od tego lezenia. Ale... czego sie nie robi dla Dzidziula
w niedziele sie przestraszylam - mialam skurcze co dwie minuty przez jakies 40 min. - koszmar!!! Ale skonczylo sie dobrze, tzn. zwiekszona dawka fenoterolu (ufff.. wreszcie sie nauczylam).
Kochane, nie jestem wstanie nadrobic czytania ale SLICZNIE WAM DZIEKUJE za pozdrowionka i za to, ze o nas myslalyscie, od razu mi sie lepiej robilo :-* :-* :-*
Mam nadzieje, ze jednak poczuje sie lepiej i nadrobimy spotkanie z Melanie
Dobra ide sie polozyc, bo mi sie w glowie zakrecilo :
zajrze pozniej, bo wreszcie mam i komputer i internet w domku!
Moc buziakow i zdroweczka dla Was wszystkich!
b.
(nie popelnie "fo pa" bo chyba, zbyt wielu panow tu nie bywa...)
jestem po wizycie i kolejnym ktg, no i... urlop mam z glowy, i spacery, i zakupy... mam lezec i lykac prochy, po ktorych czuje sie jak niedopita alkoholiczka, juz nie wspominajac, ze wszyyystko a szczegolnie biodra bola mnie od tego lezenia. Ale... czego sie nie robi dla Dzidziula
w niedziele sie przestraszylam - mialam skurcze co dwie minuty przez jakies 40 min. - koszmar!!! Ale skonczylo sie dobrze, tzn. zwiekszona dawka fenoterolu (ufff.. wreszcie sie nauczylam).
Kochane, nie jestem wstanie nadrobic czytania ale SLICZNIE WAM DZIEKUJE za pozdrowionka i za to, ze o nas myslalyscie, od razu mi sie lepiej robilo :-* :-* :-*
Mam nadzieje, ze jednak poczuje sie lepiej i nadrobimy spotkanie z Melanie
Dobra ide sie polozyc, bo mi sie w glowie zakrecilo :
zajrze pozniej, bo wreszcie mam i komputer i internet w domku!
Moc buziakow i zdroweczka dla Was wszystkich!
b.